Egymástól vásárolnak lakást a sztárok

0

Sokat bukott New York-i ingatlanja eladásán a Sopranos című sorozat író-producere, David Chase.

Minden idők egyik legjobb tévésorozatának atyja több mint két éve kínálta eladásra a 250 négyzetméteres lakást, de a 12 millió dolláros mindenki soknak találta.

Kénytelen volt csökkenteni a kért árat, már 8,4 millióért is eladta volna, végül 7,5 millióért kelt el. A vevő nem más, mint az ismert kanadai teniszező, Milos Raonic.

David Chase 2012-ben vette meg a Chelsea negyedben lévő London Terrace nevű épület egyik felső emeleti lakását. A ház összesen 14 részből és 1700 lakásból áll, és olyan hírességek éltek vagy élnek itt, mint Chelsea Clinton, Annie Leibovits vagy Bill Hader.

Az U alakú lakásban három hálószoba és három és fél fürdőszoba van. Három terasz is tartozik hozzá, ezek összesen közel 100 négyzetméteresek – mindegyik remek a kilátás a városra vagy a Hudson folyóra.

A konyhából és étkezőből a naplementében lehet gyönyörködni. A nappaliban egy hatalmas kandalló áll, és szépek még az acélkeretes ablakok és a fapadló is.

Nem ez az első eset, hogy a tévés veszteséggel válik meg egy lakástól. 2014-ben egy másik ingatlant is vett ebben az épületben, 4,6 millió dollárért, és azt végül 4,25-ért tudta csak értékesíteni.

Tökéletes bulihelyszínen élt 50 Cent

(Fotó. Compass)

Share.

About Author

Leave A Reply