Egy világjárvány kellett hozzá…

0

Felfordult életünk nem csak negatívumokat tartogat. Az Ausztriában élő Balázs például nagyon fontos dologra jött rá az elmúlt napokban.

„Hogy picit megálljak, hogy ne dolgozzak napi 10-12 órát, hogy végre megtanuljak három akkordot a falon porosodó gitáromon, hogy elolvassam az utolsó ötven oldalt abból a könyvből aminek az elejét már elfelejtettem, hogy meghallgassam a kislányom énekét, hogy sakkozni tanítsam a fiam, hogy napi háromszor megöleljem a feleségem és megtanítsam végre ülni a kutyám!

Évek óta mást sem csinálok, csak rohanok, hajtok, taposok, miközben a gyermekeim felnőnek, a szakállamba egyre több ősz szál vegyül és mindenem van csupán időm és életem nincs. Egy világjárvány kellett hozzá, hogy megálljak végre!

KÖVESD A HATÁRÁTKELŐT A
YOUTUBE-ON
ÉS A SPOTIFY-ON IS!

Ez kellett ahhoz, hogy felfogjam végre mit művelek magammal és a családommal. Szombat van, de akár kedd is lehetne. A sütőből meggyes piskóta illata árad, a tévében Matula bácsi tanítja Tutajost, a konyhaasztalon gyertya pislákol, a radiátoron narancshéj szárad és végre mind együtt vagyunk! Szeretetben, békességben, mint egy igazi család!

Egy világjárvány kellett hozzá, hogy végre boldognak és szabadnak érezzem magam. A piskóta elkészült, a meggy egy picit megégett a tetején, de így tökéletes!

Csendben ülünk, a fiam elmondja az asztali áldást, majd némán majszolunk. A gyerekek szemében boldogság, kettőnk szívében béke. És ehhez egy világjárvány kellett…”

Share.

About Author

Leave A Reply