Egy különleges olasz sziget furcsa története

0

Zannone szigete nem nagyobb 1 négyzetkilométernél, manapság már nincs is állandó lakossága, híre mégis legendás és a turisták is előszeretettel látogatnak a Tirrén-tengeren található helyre. Nem csoda…

Smaragdzöld víz, kék ég és csend – ez ma a szinte teljesen elhagyatott Zannone szigete. Története azonban egészen elképesztő, mégpedig egyetlen dolog miatt, ami nem más, mint a szexorgia.

A miniszigeten áll egy villa, melynek egykori tulajdonos, Casati Stampa márki hírhedt szexorgiákat tartott. A CNN-nek mesélő volt halász, Giorgio Aniello egyike azoknak, akik rendszeresen szállítanak a Zannone pikáns története iránt érdeklődő turistákat a szigetre.

A sziget természetes szépsége és sötét, szexi múltja sokakat csábít ide. A történetek középpontjában a márki és felesége, a korábbi színésznő, Anna Fallarino áll.

„A márki züllött ember volt, egy voyeur, aki szerette nézni és fotózni feleségét, miközben az fiatal férfiakkal szexelt. Aztán egy nap elege lett az édes hármasokból, lelőtte a szeretőket, majd önmagával is végzett” – mesélte Giorgio Aniello.

Maszkos szexpartik

Az 1960-as években bérelte ki az arisztokrata pár a szigetet az olasz államtól, hogy nyugodtan tudjanak hódolni sajátos szenvedélyüknek. A sziget annyira kívül esett mindentől, hogy Anna Fallarino nyugodtan szórakoztathatta magát akár a parton is különböző férfiakkal, míg a férje vadászott.

Az 1930-as években épült villa többször gazdát cserélt, jellemzően nemes családok tulajdonában volt, akik a szigetet vadászatra használták, ennek érdekében több száz muflont telepítettek rá.

A házban rendeztek maszkos partikat is (nagyjából olyasmit képzeljünk el, mint Stanley Kubrick Tágra zárt szemek című filmjében), a márki pedig előszeretettel készített meztelen képeket a feleségéről.

Eközben persze rendesen fogyott az alkohol is és a pletykák szerint a villában volt egy rejtett tükörszoba, ahonnan az orgiákat lehetett meglesni.

„Teljes őrület volt. A villa az elit találkozóhelyeként szolgált” – mesélte a volt gondnok, Salvatore Pagano, aki egy ideig a márki és felesége szomszédságában élt.

A közeli Ponza szigeten élők körében is nyílt titok volt, mi zajlik Zannonén. „Úgy hívtuk, hogy a szexpartik szigete, de különösebben senkit sem érdekelt anno a dolog” – mondta Riccardo Peci, aki manapság szintén turistákat kalauzol a szigetre.

A buja, de édes élet végül vérfürdőbe torkollott, amikor 1970-ben Anna beleszeretett az egyik szeretőjébe. Férje féltékeny lett, megölte mindkettőjüket, majd magával is végzett Rómában.

Halála után megtalálták titkos naplóját, amiben részletesen írt szerelmi háromszögeikről – az olasz bulvárlapok pedig nem haboztak jó alaposan és szaftosan kitárgyalni a történteket. És akkor az 1500 fotóról még nem is beszéltünk…

Manapság semmi sincsen már Zannonén, kivéve a világítótornyot és az elhagyatott villát.

Vallanak a szuperjachton dolgozó stewardessek

Share.

About Author

Leave A Reply