Egy kis (hawaii) kiruccanás

0

Hawaii sokunk álma, persze sokunknak az is marad, de van, aki eljut oda. Az egyik, akinek sikerült, a David a’la Nomad blog szerzője, aki szerencsére nem csak eljutott oda, de meg is írta, és ami ebben az esetben legalább ilyen fontos, végig is fotózta az élményeit.

„Pár nap után indultunk Hawai’i-ra, de sajnos én másik járattal utaztam, mint a többiek, és San Francisco-i átszállással (így Seattle-ben is „HÉV-vel” mentem a reptérre, míg a többiek autós transzfert kaptak egy baráttól). Egy órával később szálltam le Kona repterén, mint a többiek, addig ők összeszedték a bérautót.

Egyébként leszállás után kb. 5 perccel később már kint is van az ember a reptérről (ha nagy csomag nélkül utazik, mint én), ami nagyon hangulatosan néz ki. A szállásunk szintén egy barátnak köszönhetően megoldott volt.

Napjaink nagy részét autós felfedezéssel és strandolással töltöttük. Mondanom sem kell, hogy a strandok lenyűgözőek, valamint a sziget fő érdekessége a vulkán. Óceánba ömlő lávát sajnos most nem láthattunk, „friss” láva hiányában, de majd legközelebb.

Kalandot keresel, vagy jobb életre vágysz külföldön? Válogass álláslehetőségek közül itt!

A legérdekesebb élmény az éjszakai rájanézés volt. Szinte félelmetes, kellemetlen érzés a sötét óceánban snorkelingezni (maga a snorkelingezés is kellemetlen elsőre), bár értelemszerűen megvilágítják a vizet, valamint látszik a part is és a csónakok pár méter úszásra vannak.

Gyorsan eltelt az egész utazás és a Hawai’i-on eltöltött egy hét is sajnos. Konából San Franciscóba repültem, ahonnan 8 óra várakozás után (közben kimetróztam a kompterminálhoz a központban) indultam Amszterdamba, majd az ottani 5 órás várakozás után végre elindult a gépem Budapestre.”

A teljes posztot, rengeteg képpel, itt találjátok, nyilván nem érdemes kihagyni!

Közel 1000 külföldi állásajánlat vár a Határátkelőn!

Share.

About Author

Leave A Reply