Egy kis angliai előkarácsony

0

Tíz évig írni egy blogot (egyáltalán: tíz évig csinálni bármit) nem kis dolog, úgyhogy az első szó a gratulációé Christine-nek, aki azóta írja blogját. Éljen, éljen és csak így tovább!! Majd mindjárt elmondja ő, ennyi idő alatt mennyi bejegyzés született, aztán kicsit készülődünk a karácsonyra is.

10 év

932 poszt

3600+ hozzászólás

114 követő

+

sok új ismerős, néhány barát, rengeteg kedves emlék, évkönyvek, amik a blog alapján születnek, hogy legyen kézzelfogható változata is az emlékeknek. (…)

Külföldre költöznél, de nincs munkád? Válogass a Határátkelőn!

Hiába kezdődött el a karácsonyi szezon, valahogy nincs igazán hangulatom. Mondjuk idén a városban csellengve se kapja el az embert a hangulat. A karácsonyi kirakatok csak árnyékaik korábbi önmaguknak. Persze (vagy épp ezért) verseny se lett rájuk kiírva.

Hogy a boltoknak mi bajuk azt nem tudom. Nálunk az a gond, hogy hamarosan jönnek cserélni a teljes fűtésrendszert. Igen most. Decemberben. Mínusz két fokban. (…)

Közben megvan a karácsonyi desszert. Gyorsan le is teszteltük. 🙂 Persze ez csak egy a sok finomság közül, még ajándék szaloncukrot is kaptunk. Ami számomra azért extra különleges, mert ez most ízlett. Az utolsó néhány alkalommal már nagyon nem ízlettek a szaloncukrok, de ez finom.”

Ha szeretnétek rengeteg adventi képet nézegetni Christine blogján, akkor ide kattintsatok!

Külföldi állásajánlatok százai egyetlen kattintásra! Ne hagyd ki!

Share.

About Author

Leave A Reply