Egy egészen sajátos dubai munkalehetőség

0

Érdekes ajánlattal állt elő egy brit cég, amely olyan embert keres, aki fizetésért elhagyott luxusautókat keresgélne az Egyesült Arab Emirátusokban, amiket aztán jó pénzért el lehetne adni. Mondjuk álommelónak nem neveznénk, de nem is olyan rossz lehetőség.

A luxusholmikat forgalmazó brit HushHush olyan embert keres, aki elsősorban Dubaiban foglalkozna hátrahagyott szuperautók felkutatásával. A dolog nem teljesen reménytelen, meglehetősen sok ilyen autó akad gazdátlanul.

Tulajdonosaik részben dúsgazdag helyiek, részben adósságokba keveredett és a nagyon kemény büntetések elől az országból elmenekülő külföldiek. Az ilyen járműveket a rendőrség foglalja le, ha a tulajdonosok nem reagálnak a megkeresésekre.

HATÁRÁTKELŐ A
YOUTUBE-ON
ÉS A SPOTIFY-ON IS!

A feladat tehát az ilyen autók felkutatása lenne. Ezért a cég évi 30 ezer fontos fizetést ajánl, ami finoman szólva sem sok. Ám ha hozzátesszük, hogy minden eladott luxusautó után jutalék, illetve dubai szállás, napidíj és az utazási költségek megtérítése is jár, akkor a dolog már sokkal jobban hangzik.

Elvárás a luxusautók beható ismerete, fontos, hogy az ember tudjon alkudni és képes legyen megtalálni a tulajdonost, legyen magánszemély vagy cég. Ezen túl hasonló munkatapasztalatot nem várnak el.

A munka nem ér véget az autók levadászásánál, ugyanis a szállítást is meg kell szervezni, ami valószínűleg szintén nem kis meló.

„Ez komoly lehetőség a leendő munkavállalónak és nekünk is! Hihetetlen, hogy mennyi fantasztikus luxusautó hever gazdátlanul, szeretnénk ebből pénzt keresni, a lehető legjobbat kínálva az ügyfeleinknek. Ritkaságuk miatt ezeknek az autóknak a nagy része befektetésnek is nagyszerű” – fogalmazott Aaron Harpin alapító.

Arábiai Gazellák különleges klubja

Share.

About Author

Leave A Reply