Egy becsületes japán tolvaj

0

A japánok érdekes nép, ennek már számtalan tanújelét adták, a legújabbat akkor, amikor a köztük élő Tshabee egy este hazaérkezve teljesen üresen találta a postaládát.

„Tegnapelőtt este jöttem haza a feleségemtől a kórházból és mint kb. minden este benéztem a postaládánkba, hogy ezúttal milyen felesleges szórólapot dobott be valami random cég, mielőtt felbattyogtam volna a lépcsőn a lakásunkba. Csak a postaláda aznap este teljesen üres volt…

Na persze ez önmagában nem lenne nagy újdonság, ha nem gyűjtenénk benne már több mint két éve random hűtőmágneseket.

HATÁRÁTKELŐ A
YOUTUBE-ON
ÉS A SPOTIFY-ON IS!

Azért nem kell nagyon értékes cuccokra gondolni: a menőbb szemetelő cégek itt már nem szórólapoznak, hanem hűtőmágnest dobálnak a postaládákba. Főleg a víz- gáz- villany- egyéb szerelők. Az általuk bedobált hűtőmágnesek borították a postaládánk alját tegnapelőttig, amikor is rejtélyes módon egytől egyig mind eltűnt.

Először arra gondoltam, hogy valakinek a környéken elég fura fétise lehet, hogy ellopja random emberek szemetét, de hát lelke rajta. 😀 Ma este viszont a kórházból hazaérve egy csomag várt a postaládában, rajta egy kézzel írt üzenettel, benne meg a hűtőmágneseinkkel.

Az üzenetet nem sikerült dekódolnom, de kb. az lehet benne (már amennyit ki tudtam venni belőle), hogy az emberünk tévedésből lovasította meg a cuccot véletlenül. 😀 És alá is írta… Na mindegy, majd a feleségem megfejti nekem, ha kiengedték.

Szeretem amúgy, hogy becsületesek a japánok, még ha néha kicsit fura dolgaik is vannak…”

A teljes posztot itt találjátok.

Egy magyar kutató Fukusimában

Share.

About Author

Leave A Reply