Ebbe a luxusházba költözhet Harry herceg és Meghan

0

Noha elsősorban Kanadát nézték ki (részben) új otthonuknak, hosszú ideje tartja magát a szóbeszéd, hogy Harry herceg és felesége inkább előbb, mint utóbb, Kaliforniában (egészen pontosan Malibun) kötnek ki.

A Los Angeles-i jövőben már csak azért is lehet valami, mert a színésznő Meghan Markle ott nőtt fel, barátai szerint hiányzik neki LA, mert „Hollywood a DNS-ében van”.

Ha tényleg a nyugati parti nagyváros lesz az egyik lakhely, akkor nagy kérdés, vajon melyik környéken vásárolnak majd maguknak házat. Korábban (ebben a posztban) már megnéztük, vajon melyek a lehetséges helyszínek, most ennél is tovább megyünk kicsit.

Mi szól Malibu mellett (és ellen)?

Több cikk is született már arról, hogy Harry és Meghan erősen érdeklődnek Malibu iránt. Nem véletlen, messze van a Los Angeles-i nyüzsgéstől, ellenben rengeteg híresség él az óceánparton, ráadásul elég sok az érdeklődők szeme elől elzárt ingatlan.

Ha ez nem lenne elég, Lady Diana halála előtt testőre, Paul Burrell szerint utolsó partnere, Dodi Fayed vett egy malibui házat, amiben terveik szerint házasságkötésük után éltek volna.

Malibu hátránya a rengeteg turista, azaz a teljes nyugalomhoz teljes elzárt, lehetőleg testőrökkel védett ház kell, amit természetesen most már nekik kell majd fizetni.

A Petra Manor

Nos, a ház, amit több forrás szerint is kinéztek, nem más, mint David Charvet és Brooke Burke 1200 négyzetméteres, 8 háló- és 10 fürdőszobás háza a Serra Retreatben.

A Petra Manor néven is ismert ingatlan áráról csak találgatások vannak, alsóhangon 7, felsőhangon 20 millió dollárt emlegetnek – előbbi sem kevés, még ezen a környéken sem.

A ház egyébként 2015-ben épült, érdekesség, hogy a birtok (akkor még e ház nélkül) korábban Mel Gibsoné volt. Az ingatlan üresen áll (a tulajdonosok már csak voltak házasok, elváltak), elsősorban Los Angelesbe látogató milliárdosok és külföldi előkelőségek szokták kibérelni hosszabb-rövidebb időre.

Nem akármilyen szomszédok

A Serra Retreat egyébként abból a szempontból (is) tökéletesen megfelelne Harry hercegnek és Meghannak, hogy őrzött terület, kifejezetten nehéz megközelíteni, ugyanakkor nincs messze Malibu menő üzletekkel és éttermekkel teli belvárosától.

Odabent méretes előtér és lépcső fogadja a belépőt, márvány borította bár, szuper konyha, moziterem, borszoba egészíti ki a kandallós nappali és családi szobát, az emeleten pedig a hálólakosztályban spa-szerű fürdő és külön terasz is található.

Odakint csodálatosan gondozott kert, egy négyautós garázs, olívafák, medence és teniszpálya is szolgálja az aktív és passzív pihenést.

A szomszédok névsora sem akármilyen, olyanok laknak a környéken, mint Patrick Dempsey színész, James Cameron rendező, a Linkin Parkból ismert Brad Delson vagy éppen az Oracle milliárdos tulaja, Larry Ellison.

Széttrollkodják állásajánlatokkal Harry hercegéket

Share.

About Author

Leave A Reply