Dubaji luxusút vásárlásfüggőknek

0

Egy hajótársaság külön csomagot állított össze a vásárlás megszállottjainak, és megkéri az árát. Ha valakit ez boldogít: a legvadabb plázázási álmok is valóra válhatnak.

Mániákus vásárlónak tartja magát? Ha igen, akkor a Royal Caribbean nevű hajótársaság egy tökéletes utat állított össze. A cég ugyanis a világ legextravagánsabb bevásárló körútját indítja el, és mindez 26 ezer fontba (9,4 millió forintba) kerül, még mielőtt vásárolnánk bármit is.

A vásárlásfüggőknek kitalált csomag révén a legvadabb plázázási álmok is valóra válhatnak: a luxushajó Dubajba viszi el az utasokat, ahol a legmenőbb divatmárkák, a Gucci, a Dior, az Armani és a Chanel legújabb kollekciói között válogathatnak a világ egyik legnagyobb bevásárlóközpontjában.

A túra árában benne van még, hogy egy neves tanácsadó, Rose Arbaji stílustippeket ad a világ legmagasabb épülete, a Burdzs Khalifa 122. emeletén. A tanácsadó a dubaji gigaplázába is elkíséri a vendégeket, akik annyit vásárolnak, amennyit csak tudnak, akár terápiás jelleggel is.

A hajótársaság azt követően indította el az utat, hogy egy felmérésből kiderült, a britek szerint Dubaj a legjobb három bevásárlási úti cél egyike lesz 2020-ra, New York és London mellett.

„A vásárolgatás továbbra is a kedvenc időtöltése a brit embereknek, akik nagy dolgokat várnak a dubaji kiskereskedelmi szektortól a következő években. Ez egy kivételes és egyszeri élmény, és a vendégeknek meg kell csípniük magukat, hogy elhiggyék, nem álmodnak” – mondta a Royal Caribbean nagy-britanniai és írországi igazgatója, Ben Bouldin.

A felmérésből kiderült az is, hogy a britek hetede foglalt már utazást Dubajba, New Yorkba vagy Párizsba csak a vásárlás miatt. Nagyjából az emberek tizede kétezer fontnál többet ver el egy ilyen úton. Húsz százalék elismerte, hogy izgatottabbá vált a pénzköltéstől, harmaduk pedig boldogabbnak érezte magát.

Az úton a bevásárlás mellett még profi fotósorozat készül a vendégekről, saját fodrász és sminkes foglalkozik velük, a hétcsillagos Burdzs Al Arabban ebédelhetnek és egy kényeztető gyógyfürdő is vár rájuk.

Az első túrák 2019 decemberében indulnak – lehet gyűjtögetni.

Szex a sivatagban

(Fotó: Royal Caribbean)

Share.

About Author

Leave A Reply