Drake 200 milliós luxusautója

0

A hiphop sztárja egészen egyedi Rolls-Royce-szal büszkélkedhet, a 700 ezer dollárt érő Phantom VIII-at a Mansory alakította át és még ezen túl is akadnak rajta egyéni megoldások.

Drake autója a Mansory első Bushukan-csomagja, de a történet ennél kicsit bonyolultabb, hiszen az egész folyamat azzal kezdődött, hogy a kanadai sztár saját, különbejáratú autódizájnere (őrület, nem?), Tony Bet megtervezte a járművet torontói üzletében.

A Bushukan-csomag egyedi, elefántcsont fehér és fekete színek ellentétére építi fel az autó megjelenését, és noha az autó belsejéről sajnos nincsenek képek, az állítólag a fehérre épít, no és persze mindenhol a legfinomabb bőr található némi gyémánttal díszítve.

Még ennél is egyedibb a Rolls-Royce orr-része, ahol a márka klasszikus Spirit of Ecstasy emblémáját egy arany bagoly váltotta fel, amit mi nem tartunk egy kifejezetten jó és ízléses cserének, de hát nem is mi álltuk a cehet.

Nem elég, hogy szerencsétlen bagoly arany, a szeme helyén két nagy gyémánt csillog, ami azért már alulról súrolja az ízléstelenség határát. Ráadásul hogy a tulajdonos személye felől kétely se legyen, még Drake teljes nevét is belevésték.

Drake új szintre emelte a fényűzést

Share.

About Author

Leave A Reply