Dolgozz a Buckingham-palotában!

0

Milyen lehet a Buckingham-palotában élni? Mindezt megtapasztalhatja, akit kiválasztanak a királyi család legújabb álláshirdetésén. II. Erzsébeték ugyanis kertészt keresnek.

A kertész feladata a Royal Gardens, valamint a Buckingham-palotát és a St. James’s-palotát körülölelő területek gondozása magas szinten.

Az éves fizetés 18 100 fontnál kezdődik, de a tapasztalattól függően lehet magasabb. Ez a pénz a londoni árszínvonalat elnézve brutálisan kevés, a helyzeten azért némileg enyhít, hogy étkezést és szállást biztosítanak a palota területén – ezzel együtt elgondolkodtató az összeg.

KÖVESD A HATÁRÁTKELŐT A YOUTUBE-ON IS!

A szobát meg kell osztani, ám ha valaki külön lakrészt szeretne, akkor a fizetése kevesebb lehet. Évente 30 nap szabadság jár, valamint 15 százalékos nyugdíjhozzájárulás.

Ezen kívül tréningeken is részt lehet venni, és lehet élvezni a királyi udvar rekreációs létesítményeit, béren kívüli juttatásként. Elvárás a jogosítvány és a megfelelő végzettség. A jelentkezéseket április 24-ig ehet benyújtani.

A napi feladatok közé tartozik a fűnyírás, a lombok és a sövény gondozása, új növények ültetése, hogy az továbbra is csodaszép legyen, a több millió turista és a királyi család tagjainak megelégedésére.

Nézz körül a Buckingham-palotában 3D-ben!

Share.

About Author

Leave A Reply