Dolgoznál egy német szigeten?

0

Ha még soha nem hallottál Fehmarn szigetéről, akkor gyorsan megnyugtatunk, nem vagy vele egyedül. Viszont nem csak hallhatsz róla, de élhetsz is egy ideig az egyébként német szigeten, ha van kedved ott dolgozni. Emellett még Franciaországban, Svájcban és például Finnországban is találtunk lehetőségeket (melyek közül, ha megtetszik valamelyik, csak kattintanod kell a vastag linkre).

Szobalány (Franciaország)

Francia sítelepülésen levő 20 szobás hotel szuperior munkájára igényes szobalányt keres. Feladat szobák, mellékhelyiségek takarítása, tisztántartása, mosás, vasalás. Elvárás az önálló, precíz munkavégzés. Nem igényel nyelvtudást.

Hegesztő, lakatos, csőszerelő (Németország)

Olyan szakembereket keresnek, akik a hegesztő, lakatos, csőszerelő területen a német minőségi elvárásoknak megfelelnek, min. 3 éves szakmai tapasztalattal, jogosítvánnyal, gépkocsival és legalább alapszintű német nyelvtudással rendelkeznek.

Orvos (Svájc)

Svájc német nyelvű területére keresnek folyékony, stabil német nyelvtudással rendelkező szakorvosokat. Kórházak, rehabilitációs központok, illetve háziorvosi rendelők számára keresnek minimum 2 év szakorvosi tapasztalattal rendelkező szakorvosokat, háziorvosokat.

A munkakör betöltéséhez szükséges végzettség, tapasztalat: erős középfokú német nyelvtudás (B2-es szint), általános orvosi diploma, szakvizsga, hajlandóság legalább egyéves külföldi munka vállalására.

A felkínált fizetés minimum 120.000-140.000 frank/év, szállás a rendelő környékén kedvezményesen biztosított. Segítenek a svájci interjúk teljes megszervezésében, a gyerekek beiskoláztatásában, a magyar diploma svájci elismertetéséhez szükséges, hivatalos dokumentumok intézésében.

Porfestő (Finnország)

Elvárás a többéves porfestésben szerzett tapasztalat, pontos, precíz, felelősségteljes munkavégzés, angol kommunikációképes, alapszintű szóbeli nyelvtudás.

Amit kínálnak, az versenyképes fizetés + szabadságpótlék, ingyenes üzemorvosi szolgáltatás, hosszútávú munkavégzési lehetőség, állandó bejelentett finnországi munkaviszony, finnországi társadalombiztosítás, letelepedési lehetőség. Folyamatos magyar nyelvű támogatás és finn nyelvű tolmácsolás.

Takarító (Németország)

Ostseeinsel Fehmarn német szigetre keresnek takarító párt március 19-i kezdéssel. A feladat kemping takarítása, szaniterek, lakókocsik tisztán tartása, munkavégzés higiéniai előírások alapján.

Elvárás a stabil német nyelvtudás, minimum fél év tapasztalat takarítóként, munkavégzés 2018. októberig, havi kb. 160 óra.

Amit nyújtanak, az német bejelentés, szezonális munkaszerződés, szállás ingyenesen biztosított lakókocsiban (konyhás, hűtőszekrényes). A fizetés bruttó 10,50 euró/óra.

Más országba, esetleg másik állásra vágysz? Válogass a Határátkelőn!

Figyelem! 

Ne vágj bele előzetes informálódás nélkül az ismeretlenbe! Mielőtt elindulsz, gyűjts információt, kérdezz, tájékozódj! 

A Határátkelő oldal (hataratkelo.com) csak egy közvetítő felület, melyre a legnagyobb magyar állásportálok külföldi ajánlatai érkeznek. A közölt állások létezéséért, aktualitásáért, az azokban foglalt információk valóságnak megfelelőségéért nem vállalunk felelősséget. 

A megjelenő hirdetések tartalmáért, pontosságáért, megbízhatóságáért, és jogi megfelelősségéért a hirdetést feladó cég felel. Konkrét állásajánlatokkal kapcsolatos kérdésekben a hirdetést feladó cégek szolgálnak információval.

Share.

About Author

Leave A Reply