Dolgom van még a világban

0

A Paprika design blog szerzője, Zsuzsi korábban Thaiföldön kalandozott, ahol egy fél évig tanított egy iskolában, mielőtt úgy döntött volna, ideje váltani. Hogy mire, az rögtön kiderül!

„Mostanra már mindenkinek a tudomására jutott, hogy a hónap végén elhagyom a sulit. Az első héten az összes tanár odajött hozzám, és kérlelt, hogy maradjak még. A gyerekek rajzokkal és saját készítésű ajándékokkal halmoztak el, leírhatatlan milyen érzés ennyi szeretetet kapni.

Némelyik közvetlen kollégám duzzogott, ma szólt hozzám először az egyikőjük, hogy miért nem hosszabbítom meg a szerződésemet. Elmagyaráztam neki, dolgom van még a világban. Nagyon sok minden van előttem, és ez a 6 hónap arra volt jó, hogy testileg, lelkileg és mentálisan felkészüljek ezekre a kihívásokra.

Július 28-án kezdem a Sai Iskolát, ami 10 hetes elvonulást jelent, totál a világ végén az erdő közepén, 10 hetes utazás önmagam felé, megismerni egy teljesen rendhagyó oktatási rendszert, amit aztán majd hasznosítani szeretnék.

Októberben hazautazom, 30 éves korom előtt el kell kezdenem a saját lábamra állni, megalapozni a jövőmet és kialakítani egy olyan életet, amilyen itt is volt: kényelmes, stresszmentes, utazásokkal teli, nyitott, barátkozós, bőséges, gazdag.

Mindenem megvan, csodálatos életem van, és tudom azt, hogy választhatnám, hogy itt maradok, és élem ezt a csodás életet, ameddig csak lehet, csakhogy nekem dolgom van, és meg kell valósítani magamat, mert azon kevés szerencsések közé tartozom, aki tudja, mit akar, tudom, mit kell tennem, és azt is, hogy hogyan.

Pozitív hozzáállással, és azzal a tudattal, hogy a jó és a rossz is értem történik, minden élethelyzet tanító és annyi dolgunk van csupán: felállni, ha elestünk.”

Nekünk szimpatikus ez a pozitív hozzáállás, alighanem sok ilyen idealista emberre lenne szükség. A teljes posztot ide kattintva olvashatjátok el.

Share.

About Author

Leave A Reply