Csúszda a város tetején

0

A Balázs utazik bloggere nemrégiben Los Angelesben járt. Ott ugye nincs hiány óriási felhőkarcolókból sem, az egyikből nem csak lifttel vagy gyalog tudsz lejönni, hanem akár le is csúszhatsz az épületen kívül.

Az említett a torony például földrengés biztos, állítólag. Ez egyébként az USA nyugati részének legmagasabb épületének 70. emeletén található.

„Van egy csúszda a US Bank torony majdnem tetején, ahol le tudod végre küzdeni a tériszonyodat. Ráadásul ez a csúszda üvegből készült. A csúszda az épület külső részén van a 70. emeleten. 3 cm vastag tiszta üvegből készült, állítólag 3 óriásbálnát is rá lehetne akasztani és még azt is elbírná.

70 emeletnyi semmi van alattad miközben egy emeletnyit csúszol le egy varázsszőnyeggel a feneked alatt. A Skyslide csúszás nagyon rövid, mindössze 14 méternyi, de ha már belejöttél akkor fel tudsz futni a lépcsőn egy emeletet és ismét le tudsz jönni.

Arra ne számíts, hogy a pár másodperc alatt bármit is látni fogsz a városból miközben csúszol, de ha megérkeztél a puha matracokra, akkor azért nézz körül a külső kilátóban.”

A szerző beszámol arról is, hogy egyszerűen pazar a panoráma az OUE Skyspace kilátóból. 300 méter magasan nem csak a város, de még a Hollywood felirat is látható.

„A csúszásról készítenek fotókat rólad, amiket utána 30$-ért vehetsz meg! Felháborítóan drága és pocsék a minőség, de amíg vannak olyan barmok, mint én, akik ezt megveszik, addig miért ne árulnák.

A jegyirodánál ne felejts el egy papírpoharas kávét venni és megnézni az arany graffitis falat sem lefelé menet. Csak ezért persze nem érdemes downtown LA-be menni viszont a szomszédban ott van a Broad kortárs múzeum és a Walt Disney koncertterem is.

A belváros is ismerős lesz a filmekből, ugyanis sok katasztrófa filmet forgattak itt, ráadásul sokszor New Yorkként szerepel a filmekben” – zárja sorait a Balázs utazik bloggere.

A teljes élménybeszámolót itt találjátok.

Share.

About Author

Leave A Reply