Csúcsbénázás: ékszerüzletben összetörni a Ferrarit

0

Az ember kissé ittas állapotban sok hülyeségre képes, egy ausztrál azonban alighanem kimaxolta a balfékséget, amikor több mint 60 millió forintos Ferrarijával belerohant egy sydney-i ékszerüzletbe.

Ha már az ember megengedheti magának, hogy legyen egy V12-es Ferrari 599-ese, akkor nem árt, ha egyrészt tudja is vezetni, illetve nem meglehetősen kapatosan ül be a volán mögé.

Különben úgy jár, mint az az ausztrál férfi, aki az egyik nap elveszítette uralmát járgánya fölött és Sydney üzleti negyedének kellős közepén belerongyolt a Van Cleef & Arpels luxus ékszerüzletbe.

Lehetett volna nagyobb is a baj, a tudósítások szerint ugyanis az úriember majdnem elgázolt egy egész családot, ráadásul majdnem egy nagyobb üzletbe rohant bele.

A rendőrség letartóztatta a szuperautó 41 éves sofőrjét, aki finoman fogalmazva sem volt teljesen boldogtalan, azaz alaposan el volt ázva. Ha ez nem lenne elég, a jogosítványát már korábban ideiglenesen bevonták.

A fentiek fényében kész csoda, hogy női utasa sértetlenül szállt ki az autóból és az egész balesetben egy hatvanas éveiben járó gyalogos sérült meg csupán, ő is könnyebben.

Nagyot robbanthat a Bentley

(Fotó: Tim Pascoe/News Corp Australia)

Share.

About Author

Leave A Reply