Csomagküldés Magyarországra

0

Így karácsony táján sokan küldenek haza csomagot, ami nem is mindig olyan egyszerű, mint gondolná az ember. Ezzel szembesült a napokban az Életem morzsái blog szerzője.

„Először is dobozt kellett találnom. Legtöbb cégnél 10-15 db/ csomagban tudtam volna csak venni. Egyetlen egy darabra volt szükségem.

Felmentem a Google-ba és beírtam, hogy moving box + városrész, ahol élek. Csodát akartam. És a Google adott „csodát”, kidobott egy céget, ami kifejezetten ilyen csomagküldésre specializálódott. (…)A do

boz kész lett. Már csak küldenem kellett. Megint a Google-t hívtam barátnak. Google, google mond meg nékem „Send parcel to Hungary” hogyan. (…)

KÜLFÖLDI MUNKÁK A HATÁRÁTKELŐN

Mobilról munkába menet a buszon foglaltam, s könyvtárban nyomtattam a vonalkódos papírt. Este meg leadtam a cuccom. Köszönet a rollernek, mert megpurcantam volna egyedül 10+ kg-t, 1.1 km-en végigcipelni.

Pénteken átvették a pick up ponton a dobozom. Szombat reggel a felvette. Szombat este már az angol határnál járt. Vasárnap állt. Hétfőn meg elindult tovább ezerrel Magyarország felé.

Kedden este még annyi volt a neten, hogy „nemzetközileg úton”. Szerda reggel meg írtak, hogy 10 -11 között jön a futár Fehérváron. Nekem e-mailt küldtek, apumnak meg sms-t. Mire hívtam anyum, már otthon is volt a doboz. A futár srác még a lakásba is bevitte, hogy ne anyu cipelje már.”

A teljes posztért ide kattints!

Nagy levegő, rajta!

Share.

About Author

Leave A Reply