Csodalakást vett az Uber alapítója

0

Egészen pazar penthouse-t vett New Yorkban Travis Kalanick, privát tetőmedencével és automatizált garázzsal. Igaz, alaposan meg is kérték az árát.

Az Uber 43 éves alapítója, Travis Kalanick nem kevesebb, mint 36,5 millió dollárt fizetett a manhattani SoHoban lévő tetőlakásért. (Csendben jegyezzük meg, hogy az épületben található két penthouse közül ez a kisebb…)

A 622 négyzetméteres, négy háló- és ugyanannyi fürdőszobás rezidencia (egyébként augusztusban ennél nem kelt el drágábban ingatlan New York City-ben) a Broome Streeten található.

Az épület terveiért felelős Renzo Piano egyébként nem akárki, az olasz sztárépítész tervezte sok minden más mellett a Whitney Museum of American Art épületét, ami csak azért érdekes, mert az épület üvegfrontja némileg emlékeztet arra.

Érdemes egy gondolatot szánni a garázsra, ahová 42 autó fér be és teljesen automatizált. Mi több, üvegfala miatt az utcáról lehet nézni, ahogyan a luxusautókat mozgatja a szerkezet, hogy klimatizált és megfelelő páratartalmúra beállított helyükre vigye azokat.

A tetőteraszon található medencéből fantasztikus látvány nyílik Manhattanre és a Hudson-folyóra. Ha már látvány: a legnagyobb fürdőszobában is hatalmas ablak van, hogy fürdőzés közben is gyönyörködhessen az Uber-vezér a város látványában.

A házban nem akármilyen szomszédság várja az új lakót, mást ne mondjunk 2017-ben a tenisz világsztár Novak Djokovic két lakást is vett az egyébként félig még így is üres épületben.

Amin ilyen árak mellett nem nagyon lehet csodálkozni.

Mesés villát adott el a sztárműsorvezető

(Fotó: Optimist Consulting)

Share.

About Author

Leave A Reply