Csodajachton nyaral Ronaldo

0

A Nemzetek Ligája megnyerése után Cristiano Ronaldo jól megérdemelt szabadságát tölti barátnőjével, Georgina Rodriguezzel és négy gyermekével.

A sztárfutballista először egy görög luxusvillát vett ki, ami egy éjszakára 8 ezer euróba kerül, és itt ünnepelték meg Cristiano Jr. születésnapját, majd pedig a francia Riviéra felé vették az irányt. Kibérelték az Africa 1 nevű jactot, és a közösségi oldalakon alaposan megörökítették a nyaralást.

A 47 méter hosszú hajó 17 milliót ér, és egy hétre 212 ezer euróért lehet kibérelni. Az olasz Benetti cég gyártotta 2010-ben és tavaly egy nagyobb felújításon esett át, így most egy valódi kis ékszerdoboz a tengeren.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Muitos parabéns, filho! 🎂🎉🎊 Que continues a ser o lindo menino que tens sido até hoje, o papá tem muito orgulho em ti! 🙏 Que tenhas um dia muito feliz 🥳 O papá ama-te muito ❤️😘

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés,

Hat kabinban összesen 12 vendég fér el, valamint kilenc fős legénységnek van hely. A napozó teraszon jakuzzi áll rendelkezésre, projektor segítségével mozizni is lehet, ezen kívül tágas étkező és pihenő helyiségek, bár, edzőterem is van a fedélzeten – így a munkamániás Ronaldo karban tarthatja magát.

Persze nem csak a hajón lehet kikapcsolódni: jetskiken és wakeboardokon is lehet szelni a hullámokat, vagy merülni is lehet, hiszen búvárfelszerelésekkel is készültek. A hajóra pedig egy hatalmas, felfújható csúszdát lehet erősíteni.

A hajó 23 csomós sebességre is képes, és tele tankkal 7250 kilométert tud megtenni.

A luxusnyaralásra bőven futja Ronaldónak, hiszen az előző idényben 109 millió dollárt keresett.

Rafael Nadal mini luxusjachtja

(Fotó: instagram.com/Cristiano)

Share.

About Author

Leave A Reply