Csapj le a „Kaliforniába jöttem” kastélyára!

0

Szó szerint le kell csapni a lehetőségre a rajongóknak az Airbnb platformján, ugyanis mindössze öt napra nyílik meg a népszerű „Fresh Prince” sorozat helyszíne.

A Kaliforniába jöttem a 90-es évek népszerű sorozata volt. A 30. évfordulóra a sorozat sztárja Will Smith összefogott a kastély jelenlegi tulajdonosaival, akik megnyitották az ingatlan egyik szárnyát a rajongóknak, akik a lakásmegosztó platformon foglalhatnak.

Ugyanakkor a lehetőség igencsak korlátozott, hiszen mindössze öt napig lehet vele élni. Nyilván nem kell az érdeklődés hiányától tartani, ezt biztosítja az is, hogy vasárnap Will Smith és a sorozatban legjobb barátját játszó DJ Jazzy Jeff az épület előtt pózoltak az évforduló alkalmából, adta hírül a CNN.

Talán a rajongók kedvét még az sem veszi el, hogy a film belső jeleneteit nem a házban, hanem díszletben forgatták. Az épület homlokzata így is éppen elégszer szerepelt a sorozat főcímében.

Aki a főszereplő hálóját szeretné bérelni – egy igazi rajongó így tenne, nem? – annak ez mindössze 30 dollárjába kerül egy éjszakára. De a háló mellett a biliárdasztalt és a medencét is használhatják a sikeresen foglalók.

Persze ez a retro sorozat sem maradhat nosztalgikus összejövetel nélkül az eredeti szereplőgárdával. Will Smith már össze is hozta volt kollégáit a Snapchaten, sőt az Instán az első közös fotókba is betekintést engedett.

A műsor pedig majd az HBO Maxon lesz látható az Egyesült Államokban hálaadáskor. A sorozat hat évada, amely eredetileg 1990 és 96 között futott az NBC-n, a Netflixen jelenleg is elérhető.

Less be Dolph Lundgren házába!

Share.

About Author

Leave A Reply