Csak semmi pánik: a hangszigetelt szoba az új divat

0

A képen nem szauna vagy pánikszoba, hanem a hangszigetelt, gyerekbiztos kabin látható. Ezt hozhatja divatba a koronavírus-járvány és a home office elterjedése.

Bár az otthoni munkavégzésnek számos előnye van, akadnak azért hátrányai is, ha például több kisebb és hangos gyerek vagy éppen aktív és az orrát mindenbe beleütő házikedvenc van otthon.

Az állandó zaj, figyelemelterelés, szólongatás nem könnyíti meg a koncentrációt, telefonos konferenciák, zoom meetingek lebonyolítását.

Egy élelmes cég azonban gyorsan rátapintott a piaci igényekre és bevetette magát a piaci résbe (ha volt ilyen). Egy hangszigetelt fülkét készítettek, ahová el lehet vonulni nyugalomba beszélni, dolgozni.

A kis helyiséget úgy tervezték meg, hogy könnyen elhelyezhető legyen a lakáson belül, nagyon könnyű és könnyen mozgatható. Van benne egy kis asztal, a falán lyukak a kábelek kivezetéséhez, és természetesen van szellőzése és világítás benne.

Jelenleg 1855 dollárért árulják, kétféle színben kapható, és méretei pont arra adnak, hogy egy felnőtt használja elvonulásra. Azért valljuk be az őszintét, mintha egy szekrénybe lépnénk be dolgozni, olyan az érzés.

A világ legszebb tejivója

Share.

About Author

Leave A Reply