Csak oda, ahol jó a sör

0

Nem panaszkodhattok a változatosságra, hiszen a mai válogatásban van ausztriai, német, holland és belga munkalehetőség is. Szóval tessék nézelődni, válogatni! (Ha valamelyik megtetszett, akkor szokás szerint a vastagon kiemelt linkre kattintva léphetsz tovább.)

Ipari állványozó (Németország, Hollandia)

Ipari állványozót keresnek, elvárás a Layher Allround állványrendszer ismerete. Előny az angol, német, francia vagy flamand nyelv ismerete, a B kategóriás jogosítvány, a Manitou gépkezelésben szerzett jogosítvány és jártasság, az SCC A18 vagy B-VCA vizsga megléte (eredeti oklevéllel).

Amit kínálnak, az hosszú távú munkavégzés, jó kereseti lehetőség. A kiutazást, szállást, munkaruhát térítésmentesen biztosítják.

Termelési vezető (Ausztria)

Termelési vezetőt keresnek Ausztriába, aki tapasztalattal rendelkezik kertészetben, ehhez használatos munkaeszközök kezelésében, személyzet irányításában.

A feladatok közé tartozik a művelés, feldolgozás és csomagolás zökkenőmentes működtetése, a főszezonban a munkavállalók vezetése és legfeljebb 100 mezőgazdasági munkavállaló szervezése.

Követelmény a teljesített mezőgazdasági szakképzés, bizonyított szakmai tapasztalat legalább 5 év a kertészetben, társalgási szintű német nyelvismeret, B és F osztályú vezetői engedély.

Nemzetközi tehergépjárművezető

Feladat az ausztriai Wr. Neudorfból induló, 2-3 hetes utakból álló fuvarfeladatok ellátása 40 tonnás gépjárműveken. A munkavégzés kezdete a hét bármely napján lehet. A pótkocsik szinte kizárólag hűtőpótkocsik, amik az egész EU-n belül mozognak, de főleg a BeNeLux államokban, Németországban és Ausztriában.

Elvárás a nemzetközi gépjárművezetéshez szükséges érvényes engedélyek (C+E, GKI) megléte, min. 3 éves nemzetközi (összeurópai) kamionozásban szerzett gyakorlat, hűtőpótkocsival szerzett tapasztalat.

A német és a szlovák nyelvtudás előnyt jelent. A havi nettó fizetési keret: 1 550 – 1 900 EUR.

AWI hegesztő (Belgium, Németország)

Elvárás a melegszilárd és saválló anyagok, kis és nagy átmérőjű, valamint vékony és vastag falú anyagok hegesztésében szerzett tapasztalat. Előny a saját, érvényes minősítés, használható angol és/vagy német nyelvtudás, SCC és/vagy VCA vizsga (eredeti oklevéllel).

Amit kínálnak, az hosszú távú munkavégzés, jó kereseti lehetőség.

Autószerelő, gépjárműszerelő (Ausztria)

Innsbruckba keresnek autószerelőt, a feladat nyilván személygépjárművek teljes körű javítása, diagnosztikai feladatok elvégzése, gumiszerelés.

Elvárás az autószerelő szakirányú végzettség, márkaszervízben szerzett szakmai tapasztalat, alapfokú német nyelvismeret. Fiat márkaszervízben szerzett tapasztalat előnyt jelent, de nem feltétel.

A fizetés havi nettó 1500 € + 13-14. havi fizetés, kulturált munkakörülmények, teljes munkaidő.

Hegesztő (Ausztria)

Amstetten környékére keresnek azonnali kezdéssel hegesztőt. Feladat vasúti szerelvények belső szerkezeteinek és kisebb alkatrészeinek hegesztési munkálatai.

Elvárás a hegesztő szakképesítés, tanúsítvány és/vagy érvényes 141-es hegesztő minősítés, min. 3 éves szakmai tapasztalat, német nyelvtudás min. „B1” szinten. A fizetés havi nettó 2200 EUR.

Másik ország vagy másik munka érdekelne inkább? Semmi gond, válogass tovább a Határátkelőn!

Figyelem!

Ne vágj bele előzetes informálódás nélkül az ismeretlenbe! Mielőtt elindulsz, gyűjts információt, kérdezz, tájékozódj! 

A Határátkelő oldal (hataratkelo.com) csak egy közvetítő felület, melyre a legnagyobb magyar állásportálok külföldi ajánlatai érkeznek. A közölt állások létezéséért, aktualitásáért, az azokban foglalt információk valóságnak megfelelőségéért nem vállalunk felelősséget. 

A megjelenő hirdetések tartalmáért, pontosságáért, megbízhatóságáért, és jogi megfelelősségéért a hirdetést feladó cég felel. Konkrét állásajánlatokkal kapcsolatos kérdésekben a hirdetést feladó cégek szolgálnak információval.

Share.

About Author

Leave A Reply