Busszal trollkodják András herceget

0

András hercegre rájár a rúd mostanában (éppenséggel nem teljesen érdemtelenül), most éppen egy busz keringett 60. születésnapja idején a Buckingham Palota körülm arra szólítva fel II. Erzsébet fiát, hogy ugyan már, hívja fel az FBI-t.

Sajátos születésnapi ajándékot kapott András herceg, méghozzá egyenesen Kaliforniából – más kérdés, hogy aligha örült neki. Az „ajándékozó” nem más, mint a Jeffrey Epstein áldozatait képviselő ügyvéd, Gloria Allred.

(Aki esetleg nem követte volna a történéseket, a milliárdos néha Jeffrey Epsteint szexuális bűncselekmények miatt ítélték börtönbüntetésre, ahol öngyilkos lett. András herceg úgy kerül a rendkívül rusnya ügybe, hogy egy nő azt állította, Jeffrey Epstein utasítására 17 éves korától többször is szexuális kapcsolatba került a herceggel. Aki ugyan megígérte, hogy együttműködik az amerikai nyomozati szervekkel, de ezt eddig finoman fogalmazva is elmulasztotta.)

Most viszont egy amerikai típusú iskolabusz körözött az uralkodói rezidencia körül, arra szólítva fel a herceget, hogy legyen már olyan szíves és vegye fel a kapcsolatot az FBI-jal.

„Ha látja ezt az embert, kérje meg, hogy hívja fel az FBI-t és feleljen a kérdéseikre” – olvasható impozáns betűméretben a busz oldalán és hogy ne legyen kérdőjel, kire gondol a finanszírozó, András herceg két fotója is felkerült a szöveg mellé.

András herceg egyébként tavaly bejelentette, hogy visszavonul hivatalos uralkodóházi kötelezettségeitől az után, hogy ismét a figyelem központjába került a szexbotrány miatt.

II. Erzsébet öt titka

Share.

About Author

Leave A Reply