Bolondos hollandok

0

A hollandok borzasztóan kreatívak tudnak lenni. Próbálják a dolgokat a legjobb színben látni, legalábbis a köztük élő Verának ez a tapasztalata.

„Az egyik legszebb holland városban, Groningenben egy dodzsem jár az utcákon. Egy férfi, akinek a mozgás nehézséget okoz úgy döntött, hogy a mozgássérültek- idősek által használt elektromos „scootmobiel” (ahogy ő mondja: idióta dolog) helyett ezt használná, mert az egyéniségéhez ez illik a leginkább.

Azóta ezzel közlekedik- nem kis feltűnést keltve- már csak az általa használt hangos, vidámparkot idéző zene miatt is. Miért is ne, ha ettől jobban érzi magát? (…)

Tavaly feltűnt, hogy a mellettünk levő csatornánál meg-megállnak, nagyon bámulnak az emberek valamit. Egy krokodil feje bukkant ki a vízből és jobbra-balra nézelődött, mintha szemmel tartaná a bámulókat. Páran a rendőrségnek, néhányan az állatmentőknek telefonáltak a felfedezésükről. Aztán jöttek sorban a „katasztrófa-turisták”.

Igen, az ott egy kroki, sajnos a fotón nem az igazi. A dolog szépséghibája mindössze annyi, hogy az egyik szomszéd tette oda. Teljesen élethű, viszont műanyag és oda van rögzítve.

Végül egyik szervezet sem érkezett meg, mert a legelső telefonokat sikeresen elcsípte a tulaj, így már az állatvédelem is tud a fríz krokodilról.”

A teljes írást további furcsaságokkal itt olvashatjátok el.

“Szeretek beleskelődni az emberek otthonába”

Share.

About Author

Leave A Reply