Bizarr oka van, hogy Kate Middleton nem veszi le a kabátját

0

Ha belépsz valahova, vedd le a kabátod! Alighanem mindannyian hallottuk ezt a kétségkívül logikus és megszívlelendő tanácsot gyerekkorunkban. Valamiért azonban Kate Middleton ha kabátban érkezik valahova, akkor nem veszi le odabent sem. Az ok meglehetősen bizarr.

A brit Vilmos herceg felesége természetesen nem azért nem szabadul meg a ruhadarabtól, mert olyan fázós lenne, hanem egy meglehetősen furcsa udvari etikett kötelezi erre.

Nemrégiben például a norvég koronaherceg és felesége vendégei voltak, több nyilvános eseményen is közösen vettek részt, és Kate-ről „le sem szakadt” a Dolce & Gabbana-kabát, mi több, még csak ki sem gombolta.

Az OK! szerint ennek oka, hogy a királyi család hölgytagjai nyilvános eseményeken nem vehetnek le egyetlen ruhadarabot sem magukról, és ebbe beleértendő a kabát is.

Pontosan ez akkor igaz, ha kamerák is jelen vannak, azaz ha nem készül felvétel az eseményről, akkor ez a szabály nem érvényes.

Persze nem ez az egyetlen ilyen furcsa szabály. A királyi család hölgytagjai például nem használhatnak túl rikító körömlakkot, nem lehetnek fent a közösségi oldalakon, és csak a királyi család ékszereit viselhetik.

(Fotó: twitter.com/kensingtonroyal)

Share.

About Author

Leave A Reply