Beckhaméknak magyarázkodni kellett a gyerekek előtt

0

Miután szinte mindennapossá váltak a pletykák, hogy a Beckham házaspár válik, Victoriának meg kellett nyugtatnia négy gyermekét, hogy nincsen semmi gond a házasságukkal.

Az egykori Spice Girl egy interjúban fedte fel, hogy a házasságuk végéről szóló pletykák mennyire ártalmasak és lehangolók voltak a gyerekek számára.

Victoria ezért leült a négy gyerekkel, a 19 éves Brooklynnal, a 16 éves Romeóval, a 13 éves Cruzzal és a 7 éves Harperrel, hogy megnyugtassa őket. Erre azért volt szükség, mert júniusban a bulvárlapok arról írtak, hogy férje, David Beckham félrelépett Harper tanárával.

„Miközben a nyilvánosság előtt azt az egységes képet mutatták, hogy csak nevetnek a pletykákon, valójában nagyon is komolyan vették azokat. Leültek a gyerekekkel, hogy átbeszéljék a káros szóbeszédeket. Mindketten nagyon nyíltak voltak, hogy a gyerekek tőlük, ne pedig a játszótérről hallják a dolgokat” – mondta egy forrás.

Vagyis őszintén beszéltek a gyerekekkel, és biztosították őket arról, hogy apjuk nem lépett félre.

Az egykori futballsztár ártatlanságát igazolta a vele hírbe hozott tanár apja is.

„A lányom sosem találkozott vele. Nincs miről beszélni. Nevetséges az egész, nem tudjuk, ki terjeszthette el” – mondta az apa.

Nemrégiben aztán a Beckham házaspár a nyilvánosság előtt is megmutatta, hogy nincs semmi gond a házasságukkal. A Manchester United és a Real Madrid egykori játékosa, a Miami tulajdonosa Monacóban, a Bajnokok Ligája-sorsoláson vette át az UEFA különdíját.

A pár együtt sétált be a vörös szőnyegen – majdnem három év után először történt ilyen. A hétvégét pedig Dél-Franciaországban, egy jachton töltötte az egész család, itt ünnepelték meg Romeo születésnapját keresztapja, Elton John társaságában.

A Beckham-dilemma: szabad-e szájon puszilni a gyereket?

(Fotó: instagram.com/davidbeckham)

Share.

About Author

Leave A Reply