A Beatrice gitárosa is határátkelő lesz

0

Magasvári Viktor úgy döntött, nem folytatja tovább a kétlaki életet és a zenekar helyett inkább a család mellett dönt. Márpedig az már Ausztriához köti.

„Tavaly több mint 200 éjszakát töltöttem egymagamban az őrbottyáni házamban, és néha már a tévét sem láttam, annyira párás lett a szemem” – mesélte a Blikknek a gitáros, aki azt is elmondta, hogy esze ágában sem volt cserbenhagyni a Beatricét, de már nem bírta a kétlaki életet.

Ausztriai munkalehetőségek a Határátkelőn egyetlen kattintásra

A zenész 15 éve a banda tagja, ám az elmúlt két év már igencsak nehezen ment, hiszen Bécsújhelyről ingázott Őrbottyánba, ahol a zenekar próbált, ami 250 kilométer, így volt olyan hét, hogy csak egyetlen nap látta a családját, négyéves fiát és hétéves lányát.

És hogy miért éppen Bécsújhely? „Feleségem az ottani közkórház idegsebészetén kapott olyan lehetőséget, amire itthon hiába vágyott”.

Az ingázás nem csak rengeteg pénzt emésztett fel, de tavaly két balesete is volt, amit ő intő jelnek vett: „Az én álmom már megvalósult, a feleségem álma viszont még alakul, és most ez a fontosabb. Amit gitárosként el akartam érni, azt elértem.”

Ne engedd eltüntetni a Határátkelőt!

(Fotó: hammerworld.hu)

Share.

About Author

Leave A Reply