Bárki megszállhat a Downton Abbey-ben

0

Ha azt írjuk, hogy Highclere Castle, akkor jó eséllyel olyan nagyon senkinek a lelkivilágát nem kavarjuk fel. Ha azt írjuk, Downton Abbey, akkor azért már nyilván többen kapják fel a fejüket. Nos, a két dolog találkozik.

Leginkább azért, mert a kastélyban forgatták a sorozat nagy részét, most pedig itt a nagy lehetőség, hogy mi magunk is egy kicsit arisztokratának érezhetjük magunkat.

A filmváltozat megjelenése alkalmából ugyanis el lehet tölteni egy éjszakát a kastélyban (az ár sem vészes, 150 font azaz 56 ezer forint), ahol az ingatlan tulajdonosaival, Carnarvon gróffal és családjával is összefuthatunk.

Mindenesetre ezért a pénzért elfoglalhatjuk a kastély egyik lakosztályát, némi panorámával a 100 hektáros parkra. Az este koktéllal kezdődik, majd jön a vacsora, az ígéret szerint a gróf és felesége részvételével.

Az Airbnb exkluzív ajánlatában szerepel még egy inassal megbolondított kávézás a kastély könyvtárában és egy privát túra az 1842-ben felhúzott épületben.

A CNN szerint a foglalás október elsején délután kezdődik és érdemes észnél lenni, mert korlátozott számban lesz csak nyitva a lehetőség.

Demi Lovato és a kendőzetlen valóság

Share.

About Author

Leave A Reply