Bangkokba business classon

0

Megszokhattuk már, hogy Nomád Matyi elég jó kis kiruccanásokon szokott részt venni, most sem volt másként, amikor Bangkokba ment.

„Eleget téve a munkahelyi szabályozásnak, mely szerint január végéig el kell használni a tavalyról megmaradt szabadságokat, kihasználtam kollégáim meghívását és átugrottam pár napra Bangkokba.

Volt szerencsém business classon repülni, ami igazán kényelmessé teszi az 5-6 órás utat. És még turbulencia sem volt szerencsére.

A bangkoki reptéren vettem egy SIM-kártyát (manapság már nehéz internet nélkül létezni ugye), majd a reptérvonattal, amire kb. 350 Ft a jegy, kb. fél óra alatt beértem kollégám lakására, akinél csöveztem.

HATÁRÁTKELŐ A
YOUTUBE-ON
ÉS A SPOTIFY-ON IS!

Aztán együtt mentünk be az irodába motoros taxival… ha Bangkokban élnék, előbb-utóbb biztos legyűrném a kényelmetlen érzést és én is rendszeresen járnék ezzel. A dugók miatt végül is tényleg nagyon praktikus.

Ezen a napon laptopot vadásztam, de nem találtam olyat, amilyet szerettem volna. Este pedig kollégáknál vacsoráztunk, majd a városban folytatódott az ivászat. Csodálkoztam, hogy nem olcsó, legalábbis a szórakozás. (…)

A kollégák javaslatára kipróbáltam a thai masszázst, ami nem rossz, de nem valószínű, hogy túl sűrűn járnék. Happy ending ajánlatot nem is kaptam (szerencsére), bár biztos az is egy “érdekes” tapasztalat lett volna. Este pedig szokás szerint kollégákkal és barátaikkal kocsmáztunk.”

A teljes posztért katt ide!

A tömegturizmus pusztító ereje

Share.

About Author

Leave A Reply