Bajban Harry herceg hasonmása – de nem a járvány miatt

0

Az év elején még pazar üzletnek tűnt a hasonmáskodás Henry Morely számára, ám az üzlet mára nem hogy akadozik, egyszerűen megszűnt létezni. Ilyen az, amikor egyetlen rajtunk kívül álló döntés kinyírja a szépen felépített üzletet.

A 31 éves yorkshire-i férfi heti szinten több ezer fontot keresett azzal, hogy a megszólalásig hasonlít Károly herceg kisebbik fiára, Sussex hercegére. Nem is volt ezzel semmi baj, egészen az idei év elejéig.

Nem, nem a Covid 19-járvány borította be az üzletet (bár nyilván az sem tett volna jót neki), hanem az a tény, hogy Harry herceg és Meghan hercegnő úgy döntöttek, elegük van a szigetországi életből (és sajtóból) és inkább Észak-Amerikába költöznek.

Ez a döntés egyben megpecsételte Henry Morely üzletének sorsát is, hiszen sokan úgy tartják, a herceg és felesége döntésével egyszerűen cserbenhagyták az országot.

Legalábbis ezzel magyarázza a férfi azt, hogy az elmúlt hónapokban gyakorlatilag nullára estek vissza a bevételei, melyek korábban 2500 fontra (1 millió forintra) is rúgtak – hetente.

Szolgálatait elsősorban klubok és privát partik vették igénybe, akik ma már nem érdeklődnek. Henry Morely szerint a jövő elsősorban attól függ, milyen irányt vesz a pár karrierje.

„Ha továbbra is a háttérbe húzódnak, akkor lőttek a karrieremnek. Remélem, Harry és Meghan saját jogukon is sztárokká válnak Amerikában, inkább hollywoodi hírességként, mintsem a brit királyi család tagjaként” – reménykedett a férfi.

Henry Morely karrierje saját bevallása szerint a pár 2018-as esküvőjének időszakában volt a csúcson, amikor meghívásonként 1500 fontot keresett. Ami a pár másik felét illeti, több mint 10 „Meghannal” dolgozott már eddig.

Érdekes érzés lehet, amikor az ember sikere attól függ, hogy egy tőle teljesen független híresség milyen döntést hoz az életéről.

Szerelem, szex, botrányok – Harry és Meghan királyi elődei

Share.

About Author

Leave A Reply