Az év legmorbidabb esküvője

0

Hol máshol tarthatták, mint Japánban, ahol egy 35 éves férfi fogadott örök hűséget egy virtuális reality sztárnak. Akit a 18 ezer dolláros ceremónián egy kitömött baba személyesített meg.

Akihiko Kondónak már egészen fiatalon meggyőződésévé vált, hogy soha nem nősül majd meg, agglegényként éli le az életét. A most 35 éves férfit ráadásul 10 éve az akkori munkahelyén zaklatta és megalázta egyik női főnöke, ami csak megerősítette elhatározását.

Csakhogy mióta „megismerte” Hatsune Mikót, megváltozott a véleménye, csak neki él és hűséges maradt hozzá – mondta a férfi, aki 40 vendég előtt vette feleségül szerelmét.

„Úgy gondolom, a boldogság és szerelem mindenkinek mást jelent. Persze megvan ennek a megfelelő forgatókönyve, egy valódi férfi és nő egymásba szeret, összeházasodik és gyermekük születik. Ugyanakkor nem gondolom, hogy ez a forgatókönyv mindenkinek megfelel” – fogalmazott Akihiko Kondo.

Újdonsült felesége, Hatsune Miku egyébként úgy néz ki, mint egy 16 éves anime popsztár, ami nem véletlen, hiszen egy számítógépes énekszoftver fejlesztette ki.

És hogy milyenek a „házaspár” hétköznapjai? Nos, például az esküvő után egy héttel a munkából (apropó, a férfi egy külvárosi iskolában dolgozik, ami azért elgondolkodtató) hazatérő Kondót szerelme holografikus változata fogadja és üdvözli.

A hologram Hatsune Miku a beépített kamerának és mikrofonnak hála felismeri Kondo arcát és hangját, ráadásul egyszerű mondatokban válaszolni is képes, mi több, eredeti „szakmájához” híven dalra is fakad.

A japán szerelemhotelek titkos világa

Share.

About Author

Leave A Reply