Az első celeb, akit Biden bekövetett

0

Az amerikai elnök hivatalos Twitter-oldalát is nulláról indították újra, miután Joe Biden letetette a hivatali esküt. Aligha esünk túlzásba, ha úgy véljük, senki ki nem találta volna, ki lett az első híresség, akit az új amerikai elnök bekövetett.

Abban semmi meglepő sincs, hogy a Fehér Ház hivatalos oldala, a @POTUS az elsők között Kamala Harris alelnök és Jill Biden First Lady Twitter-fiókját követte be.

Az már jóval komolyabb meglepetés, hogy a 11. Chrissy Teigen lett. A modell-üzletasszonynak 13 millió követője van, de alighanem ez az egyik legfontosabb és leginkább vágyott.

A lépésnek persze története van, hiszen Chrissy Teigent Donald Trump letiltotta az oldaláról, mi több, 2019-ben “mocskos szájúnak” nevezte.

“A szívem, Istenem, végre látom az elnök tweetjeit és azok talán még nem is lesznek tébolyultak” – írta a modell, majd poénból hozzátette: “talán többet nem is kellene tweetelnem”.

Chrissy Teigen és férje, a zenész John Legend mindig is élesen kritizálták Donald Trump elnöki tevékenységét, és nem meglepő módon támogatták Joe Biden kampányát.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

chrissy teigen (@chrissyteigen) által megosztott bejegyzés

A beiktatás napján Chrissy Teigen viccesen megjegyezte egy tweetben, hogy az elnök négy éve letiltotta, mi lenne, ha az új bekövetné? A jelek szerint Bidennek (pontosabban nyilván a csapatából a Twitterért felelős szakembernek) van humorérzéke…

Chrissy Teigen és családja egyébként Washingtonban ünnepelte Joe Biden szerdai eskütételét.

Chrissy Teigen nagyot ment a mellszívóval

(Fotó: instagram.com/chrissyteigen)

Share.

About Author

Leave A Reply