Az egymillió dolláros Apple Watch

0

Ízlés dolga, hogy valakinek megér-e 160 ezer magyar forintot az Apple Watch 4, de ekkora összegen még el lehet merengeni adott esetben. Amikor viszont ezért 1 millió dollárt kell(ene) kifizetni, akkor kicsit más a helyzet.

Nyilván az egymillió dollár a teljes szélsőség, de ha abból indulunk ki, hogy a Brikk által újragondolt okosóra alapváltozata is 29 ezer dollárról (aktuálisan 8,1 millió forintról) indul, akkor azért abban elég nehéz rációt találni.

Márpedig így van, ekkora összegért 18 karátos aranyborítást és aligátorbőr szíjat varázsolnak az órára, és nagyjából ennyi. A kijelző és az óra maga természetesen egyebekben nem változik – hát, tudja a bánat…

Ha azt szeretnénk, hogy a szíj is arany legyen, akkor rádobhatunk még egy laza 30 ezer dollárt (és akkor már bőven 16 millió forint fölött vagyunk), amit aztán mindenféle egyéni kívánságokkal, drágakövekkel egészen 1 millió dollárig tornászhatunk fel, ha nem tudjuk másra költeni a pénzünk.

Az érdekes kérdés, hogy amikor két-három év múlva az akkor már alighanem megmosolyogtatóan keveset tudó óra a rengeteg arannyal és drágakővel mennyit ér majd…

Mi köze Leninnek az Apple Watch-hoz?

(Fotó: brikk.com)

Share.

About Author

Leave A Reply