Az egyik legjobban megfizetett szakma Németországban

0

Nem véletlen, hogy sok magyar dolgozik a német építőiparban, hiszen nagy a kereslet irántuk, és jól meg is fizetik őket. Azonban az anyagi jólét megteremtése mellett a kiszámíthatóság, a megbecsülés és a biztonság is rendkívül fontos a magyar munkavállaló számára.

„Egyet tisztán látni kell és ez nem csak Németországra vonatkozik: képzettség nélkül ne számítson az ember semmi jóra. Biztosan vannak jó lehetőségek, de nem a képzetleneknek. Németországnak a következőkre van szüksége: mérnökök, orvosok (mert az itteniek Angliába mennek a magasabb fizetésért), ápolónők, idősgondozók, építőipari szakmunkások…

Az egyik legjobban megfizetett szakma a hegesztőké!

Ha rangsorolni kellene azokat a szakmákat, amelyek a németországi munkaerőpiacon a legkeresettebbek, a hegesztők előkelő helyet foglalnának el a lista élén. Csakúgy, mint a villanyszerelő; fűtés-, víz-, gázszerelő, autófényező és burkoló pozíciók.

„Az egyik legjobban megfizetett szakma a hegesztőké. Kevés van belőlük, (…) és csak a minőséget fizetik meg, ha nem tetszik a munkád, fel sem vesznek.”

Mindezt még korábban írta a Határátkelőre Ugo Zico, aki saját tapasztalatából merített.

A minap futottunk bele egy olyan álláslehetőségbe, ahol éppen (WIG/AWI/ valamint MAG) hegesztőket keresnek több telephelyre is Németországba.

Elvárás és ajánlat

A bizonyítvány / minősítés mellett alapszintű német nyelvtudás és jogosítvány mindenképp kell az állás betöltéséhez. Természetesen elvárják a precíz, pontos, önálló munkavégzést, a jó munkabíró képességet is.

Cserébe ezért versenyképes fizetést, hosszú távú munkalehetőséget és kiváló munkakörnyezetet kínálnak.

Biztosítanak szállást internet hozzáféréssel, és teljesen felszerelt konyhával.

Érdekel a lehetőség?

Ide kattintva érheted el a teljes hirdetést!

(Fotó: pixabay.com/skeeze)

(x)

Share.

About Author

Leave A Reply