Az ágyautó, amiben James Bond is aludna

0

Talán még a legendás 007-es ügynöknek sem kellene kétszer mondani, hogy aludjon abban az autóban, amit jól láthatóan az általa a filmekben hajtott járgányok inspiráltak. Más kérdés, hogy egy jobb autó árát kell kifizetni érte.

Egy ágy esetében (legalábbis számunkra) elsődleges szempont, hogy kényelmes legyen és tudjunk benne pihenni. Azt, hogy a Dragons e posztban tárgyalt ágya megfelel-e ennek a követelménynek, nem tudjuk, az viszont biztos, hogy látványosnak látványos.

Elsőre nyilván azt gondolnánk, hogy az ágy leginkább fiúknak való (és ez igaz is lehet), ám akár lányoknak is meg lehet venni, mert miért ne.

Ami igazán megragadja benne az egyszeri szemlélődőt, azok az apró részletek. A kocsikulcs, a személyes rendszámtábla, az ablakok, a működő fényszórók – ezek mind teljesen életszerű élménnyé varázsolják.

A valóságérzetet fokozzák az eredeti gumik, az eredeti bőr belső – ez mind hozzáad a hatvanas évek életérzéséhez, ami elfogja az embert, amikor meglát egy ilyen autót.

A Dragon VC150 névre keresztelt ágyhoz króm kiegészítők, 100 százalékos gyapjú ágynemű és matrac is jár. Az ára mondjuk kissé zúzós, 20 ezer font (8 millió forint) esetében az ember azért már elereszt egy „hűazannyát” a fogai között.

Ismét legyártják Schwarzenegger ikonikus Harley-ját

Share.

About Author

Leave A Reply