Az 54 karátos gyémántcipellő

0

Attól még nem megy az ember csődbe, ha időnként egy-egy tűsarkút beszerez, igaz? Habár az Egyesült Arab Emirátusok egyik tervezője, Jada Dubai új kollekciójának árazásakor bizony vastagon fogott a filc, egy műremeke akár 215 ezer dollárba is kerülhet.

A legdrágább, a Jada fantázianevű cipő a Királyi kollekció darabja, fehér zafírokkal és gyémántokkal van kirakva. Több, mint egy évig készült, három különböző országból érkezett a szükséges arany és a drágakövek.

Az olcsóbbak 3573 dollárnál kezdődnek, a legkevesebbe a Josephine nevet viselő, smaragdokkal és rubintokkal díszített magassarkúk kerülnek, a tekergőző kígyókkal díszített Cleopátra már eggyel drágább 3693 dolláros kategória, a kígyókat 4 fehér és 28 fekete gyémántból mintázták.

A Grace Kelly hollywoodi ihletettségű, tiarás díszítésű darab 3807, a legfinomabb pedig a fehér és krémszínű Diana hercegnő, amit 2000 féldrágakővel raktak ki.

Mindegyikből 10 pár készült, kivéve a Jadaból, amit csupán egyetlen szerencsés vásárló szerezhet meg. Ezek a világ első olyan cipellői, amelyeket belül és a talpukon is arannyal és platinával borítottak és mindegyik pár talpán dombornyomott korona van.

El vagyunk bűvölve, fenség, ez fantasztikus!

(Fotó: Jada)

Share.

About Author

Leave A Reply