Ausztriai sikertörténet

0

Boros Diána Budapesten lett idegenforgalmi menedzser, majd Miamiban tanult angolt, hogy aztán a Bécsi Egyetemen tanuljon tovább. Jelenleg a Hilton Vienna Plaza Service Managere. Története sok tanulsággal szolgál.

Karrierje több mint 10 évvel ezelőtt indult a bécsi Hilton Vienna-ban, ahol végigjárta a ranglétrát. Dolgozott a berlini Waldorf Astoriában és a milánói Hiltonban is.

„Végigcsináltam egy hotel bezárást és egy újranyitást is a Plazában, hihetetlen tapasztalatokkal gazdagodtam. (…) Jelenlegi pozíciómat – Plaza Service Manager – idén február óta töltöm be, miután visszatértem a munkába a kislányommal otthon töltött idő után” – mesélte.

Nőként és külföldiként nem volt egyszerű helytállni: „Mindig is törekedtem arra, hogy én legyek a legjobb abban, amit csinálok. Folyamatosan képeztem magam, figyeltem, hogyan tudnék többet tenni, mint amit elvártak tőlem az aktuális pozíciómban”.

KÜLFÖLDI MUNKÁT KERESEL? ITT KÖZEL 1000 VÁR!

Diána a HRPortálnak adott interjúban elmondta, Ausztriában hivatalosan nem lehet több mint 10 órát dolgozni egy nap, cégénél rendszeresek a továbbképzések, és fontosnak tartják az egészséges étkezést is.

„Ausztriára levetítve a jobb életminőség, a tisztaság és az emberek hozzáállása, ami külföldre csábítja a dolgozókat a fizetésen kívül” – tette hozzá.

„Átlagosan egy évig dolgoznak a munkavállalók egy pozícióban, ha valaki szorgalmas és talpraesett, gyorsan emelkedhet a ranglétrán. Bécsben három Hilton van, tapasztalatszerzés miatt is szoktak váltani, hogy megismerjék, hogy milyen más szállodákban a szervezeti működés” – mondta Boros Diána.

A teljes interjút itt olvashatjátok el.

A bécsi élet árnyoldalai

Share.

About Author

Leave A Reply