Ausztriai munkák és…

0

Elsősorban azok kezdhetik vidáman a hétvégét, akik ausztriai munkára vágynak, mert több lehetőségünk is van a számukra. Emellett találtunk például kínai (!) álláslehetőséget is. Bizony.

Mozdonyvezető (Ausztria)

Mozdonyvezetőt keresnek Ausztriába, a feladat tehervonat vezetése Ausztriában és a szomszédos országokban.

Előny a mozdonyvezetői képesítés és a társalgási szintű német nyelvtudás, de akinek nincs mozdonyvezetői képesítése, azt kiképezik. Ez 11 hónap, ami alatt már munkaviszonyban állsz és a képzés mellett havi 2000 eurós fizetést és szállást is kapsz.

Ha van mozdonyvezetői képesítésed, de nem tudsz németül, akkor nyelvi képzést biztosítanak.

Ha érdekel a lehetőség, akkor ide kattints.

Szakács (Ausztria)

Ausztriai 3 csillagos szállodába keresnek szakácsokat havi nettó 1200 eurós fizetéssel. Emellé ingyenes szállás és ellátás jár, hosszú távú, bejelentett, folyamatos munkáról van szó, viszont heti 6 napot kell dolgozni.

Elvárás a szakács végzettség, a tapasztalat, az angol vagy német nyelvtudás, rugalmasság, és precizitás.

Ha bevállalnád, akkor erre indulj tovább.

Némettanár (Ausztria)

Elvárás a bachelor, master, vagy doktori diploma a következő szakterületek valamelyikén: német nyelvészet (germanisztika) vagy némettanár vagy német tolmács-fordító, legalább 1 tanév gyakorlati tapasztalat felnőtt, vagy ifjúsági nyelvoktatás területén.

Mit kínálnak? Határozatlan idejű munkaszerződést, 25 nap éves szabadságot, évi 21 017 euró fizetést, az ausztriai lakáskeresés és a munkakezdés támogatását.

Érdekel? Ide kattints!

Angoltanár (Kína)

Maradunk a tanári munkánál, de földrajzilag elég nagyot ugrunk, egyenesen Kínáig, ahol angoltanárokat keresnek, ráadásul pedagógusi diploma nem is szükséges.

Magyar közvetítőről van szó, a munka ennek megfelelően jó sok kínai nagyvárosban lehetséges (például Sanghajban, de emellett még más helyszínek is szóba jöhetnek).

Elvárás természetesen a kiemelkedő angoltudás, a jó akcentus, és tudni kell bánni gyerekekkel.

Ami kínálnak, az havi nettó 8000-11000 jüanos fizetés, ingyen szállás, ingyen oktatói tanfolyam, repülőjegytérítés, stb.

Ha vonz egy ázsiai kaland, akkor a részleteket itt találod.

Csőszerelő (Németország)

Csőszerelőt keresnek Németországba, elvárás a technológiai csőszerelésben és szaniter szerelésében való tapasztalat, feladat hűtési-fűtési rendszer, szabiterek, fekete cső, SZML, roppantott technológia, vízvezetékek, 150 mm vastag csövek szerelése. Az érvényes hegesztő minősítés előny, de nem feltétel.

Amit kínálnak, az hosszútávú munka, stabil pénzügyi háttér, kiemelkedő bérezés, és szállás.

Ha bevállalnád a munkát, erre indulj tovább.

Figyelem!

Ne vágj bele előzetes informálódás nélkül az ismeretlenbe! Mielőtt elindulsz, gyűjts információt, kérdezz, tájékozódj!

A Határátkelő oldal (hataratkelo.com) csak egy közvetítő felület, melyre a legnagyobb magyar állásportálok külföldi ajánlatai érkeznek. A közölt állások létezéséért, aktualitásáért, az azokban foglalt információk valóságnak megfelelőségéért nem vállalunk felelősséget.

A megjelenő hirdetések tartalmáért, pontosságáért, megbízhatóságáért, és jogi megfelelősségéért a hirdetést feladó cég felel. Konkrét állásajánlatokkal kapcsolatos kérdésekben a hirdetést feladó cégek szolgálnak információval.

Share.

About Author

Leave A Reply