Ausztriai munkák ápolótól felszolgálóig

0

Sokszor leírtuk már, mennyire fontos munkaerőpiac az ausztriai a magyar határátkelők számára, és egyelőre semmi jel nem utal arra, hogy a folyamat lassulna vagy megfordulna. Persze amíg ilyen állásokat ajánlanak… (Ha megtetszik valamelyik, akkor katt a vastag linkre!)

Idősgondozó / ápoló

Burgenlandba keresnek idős, cukorbeteg hölgy részére megbízható idősgondozót német nyelvtudással. Váltás 4 hetente. Bejelentett, hivatalos munka. A fizetés 1500 euro / 4 hét. Jelentkezni lehet fényképes, német nyelvű önéletrajzzal emailben.

Fémipari munka

Német és osztrák partnercégek részére keresnek munkatársakat fémipari munkára. A feladatok: CNC marós és / vagy esztergályos gépkezelő, CNC programozó, lakatos, AWI és / vagy CO hegesztő, csőszerelő, élhajlító, lézergépkezelő.

Elvárás a szakirányú végzettség, 1-2 éves releváns szakmai tapasztalat, A1-A2 német nyelvtudás. Amit kínálnak, az hosszútávú munkalehetőség, versenyképes eurós kereset, ingyenes szállás, első kiutazás térítése.

Kocsi-rendező, kocsivizsgáló

A feladat tehervonatok vasúti forgalomba történő helyezése előtt a mozdony összes vagonjának és rakományának kár és hiányossági szempontok szerinti átvizsgálása, döntés a vagon üzemképességéről, a fékek ellenőrzése. Béren kívüli juttatások: térítésmentes szállás, többműszakos munkarend.

Recepciós

A schwechati repülőtérre a front- és a backoffice-ban recepcióst az ilyenkor szokásos feladatok (például vendégek be- és kijelentése) elvégzésére. A jelentkezési határidő október vége. Minden más információ német nyelven a link után.

Báros, felszolgáló

A feladat felszolgálók részére a vendégek köszöntése, asztalhoz kísérése, rendelés felvétele, ételek, italok szervírozása, fizetés lebonyolítása. Bárosoknál a vendégek kiszolgálása, italok elkészítése, csapolás.

Elvárás felszolgálók esetében a vendéglátásban végzett tanulmányok / releváns szakmai tapasztalat, terhelhetőség, rugalmasság, folyékony német nyelvtudás; bárosoknál hajlandóság hosszútávú munkavégzésre, középszintű német nyelvismeret.

A fizetés 7,8 EUR órabér + 500-1000 EUR BORRAVALÓ + 13-14. havi fizetés 1 éves munkaviszony után. Féléves osztrák munkaszerződésről van szó, mely kölcsönös elégedettség alapján automatikusan hosszabbodik. Kedvezményes szállás lehetőség (250-350 EUR költséggel).

Más országba, esetleg másik állásra vágysz? Válogass a Határátkelőn!

 

Figyelem! 

Ne vágj bele előzetes informálódás nélkül az ismeretlenbe! Mielőtt elindulsz, gyűjts információt, kérdezz, tájékozódj! 

A Határátkelő oldal (hataratkelo.com) csak egy közvetítő felület, melyre a legnagyobb magyar állásportálok külföldi ajánlatai érkeznek. A közölt állások létezéséért, aktualitásáért, az azokban foglalt információk valóságnak megfelelőségéért nem vállalunk felelősséget. 

A megjelenő hirdetések tartalmáért, pontosságáért, megbízhatóságáért, és jogi megfelelősségéért a hirdetést feladó cég felel. Konkrét állásajánlatokkal kapcsolatos kérdésekben a hirdetést feladó cégek szolgálnak információval.

(Fotó: pixabay.com/Free-Photos)

Share.

About Author

Leave A Reply