Ausztriai melók orvostól a cukrászig

0

Ma Ausztriában ajánlunk állásokat, ezek előnye természetesen az ország közelsége, bármelyik részéből pár óra autózással Magyarországon vagyunk. Próbáltunk változatosan válogatni, így az orvosi munkától tényleg a cukrászig ajánlunk lehetőségeket.

Szakorvosok

Egy orvosi karrier-tanácsadással foglalkozó cég keres Ausztria egész területére tapasztalattal rendelkező szakorvosokat (sebész, altatóorvos, belgyógyász, pszichiáter, neurológus, nőgyógyász stb.)

Közkórházakban és magánklinikákon egyaránt el lehet helyezkedni, elvárás az erős középfokú német nyelvtudás (B2-es szint), és természetesen az általános orvosi diploma megléte.

Mindezért havi 5600-7000 EUR fizetést ajánlanak, viszont a munkavállaláshoz muszáj Ausztriába utazni egy felvételi beszélgetésre – viszont az utazást, a szállást és az ellátást a közvetítő iroda biztosítja.

Sikeres interjút követően legkésőbb 1,5-2 hónap múlva lehetséges a munkakezdés (ennyi időt vesz igénybe az orvosi diploma hivatalos elismertetése). Továbbiakért ide kattints!

Építőipari szakmunkák

Ausztriában olyan hiány van építőipari szakmunkásból, hogy egy társalgási nyelvtudás mellett már lehet is menni. Elsősorban a következő szakmákat keresik: szobafestő, villanyszerelő, víz-gáz-fűtésszerelő, asztalos, tetőfedő, burkoló, bádogos, zsaluzóács, gipszkartonozó.

A fizetés bruttó 11-13 eurótól/óra, valamint egyéb juttatás a szállás, étkezés, utazás finanszírozására. Havi 160 munkaóra esetén nettó 1800-2000 euró kereshető meg. Továbbá 13. havi fizetés is jár. Részletekért ide kell kattintani.

Cukrász, szakács

A munkalehetőség Obergurgl városában található, egy négycsillagos szállodába keresnek szakácsokat és cukrászokat, havi nettó 1600-1800 EUR fizetésért. A fizetés mellé ingyen szállás és ellátás is jár, viszont elvárás a német nyelvtudás, a szakács vagy cukrász végzettség és mininum 2 éves gyakorlat. Minden másért ide kell kattintani.

Ha további ausztriai munkák érdekelnek, akkor itt keresgélj!

Share.

About Author

Leave A Reply