Ausztriába mennél dolgozni? Akkor ez tetszeni fog

0

Közel is van, jól is lehet keresni, gyakran hazajárni – de hát Ausztriát nem kell bemutatni senkinek, hiszen rengeteg magyar dolgozik már most is ott. Reméljük, a mai állásválogatás után mások is kedvet kapnak (amelyik lehetőség megtetszik, annak kattints a vastag linkjére).

Ács

Linzbe keresnek még februári kezdéssel hosszútávra zsaluzóácsokat. A feladat elsősorban beton, vasbeton zsaluzása, tetőszerkezetek készítése.

Elvárás az erős kommunikációs szintű német nyelvtudás, a szakmai tapasztalat és a saját autó. Az ács végzettség előny.

Amit nyújtanak, az osztrák munkaszerződés (biztosítás, bejelentés), segítenek a szálláskeresésben is. A fizetés bruttó 13,84 euró / óra (szakembereknek) + net 15 euró/munkanap szállásdíj + net 26,40 euró kiegészítőpénz/munkanap.

Festő és mázoló

Bécsbe keresnek festőket elsősorban szállodák és panziók felújítására. Elvárás a szakmai múlt, konkrétan 1-3 év szakmai tapasztalat.

CNC marós-esztergályos

Felső-Ausztriába keresnek CNC esztergályost és CNC maróst gépbeállító programozással és anélkül. Elvárás a munkatapasztalat, a saját autó és a jó alapszintű német nyelvtudás.

Megfelelés estén hosszútávú munkát és osztrák bejelentést, ingyenes szállást és versenyképes fizetést biztosítanak.

Teherautó-szerelő

Tirolba keresnek szerelőt, akinek feladata elsősorban teherautók javítása, karbantartása, szervizelése (fékjavítás, alkatrész-csere, stb.) Elvárás a kommunikációs szintű német nyelvtudás, a munkatapasztalat hasonló területről, a saját autó munkába járáshoz. A hidraulikai és pneumatikai ismeretek előnyt jelentenek.

Amit kínálnak: hosszútávú munkalehetőség, osztrák munkaszerződés (biztosítás, bejelentés), munkaadó által szervezett szállás. A fizetés kb. nettó 2000 euró / hó + karácsonyipénz + szabadságpénz.

Műszakvezető üvegházba

Ausztriai üvegházba keresünk műszakvezetőt az országhatártól 60 km-re, kétműszakos munkarendbe. A feladat a termelés szervezése, felügyelete, a megfelelő termelékenység, gazdaságosság és minőség fenntartása, ezek hatékonyságának növelése, a hatékony munkaidő- és létszámgazdálkodás, teljesítmény maximalizálása, a beosztott dolgozók munkájának szervezése, irányítása, ellenőrzése.

Elvárás a minimum középfokú végzettség, 3-5 év szakmai tapasztalat, jó munkaszervezési képesség, önálló döntéshozási képesség, társalgási szintű német- és/vagy angol nyelvismeret.

Előnyt jelent a szakirányú (agrár ill. kertészeti) felsőfokú végzettség, és az üvegházi tapasztalat.

Más országba, esetleg másik állásra vágysz? Válogass a Határátkelőn!

Figyelem! 

Ne vágj bele előzetes informálódás nélkül az ismeretlenbe! Mielőtt elindulsz, gyűjts információt, kérdezz, tájékozódj! 

A Határátkelő oldal (hataratkelo.com) csak egy közvetítő felület, melyre a legnagyobb magyar állásportálok külföldi ajánlatai érkeznek. A közölt állások létezéséért, aktualitásáért, az azokban foglalt információk valóságnak megfelelőségéért nem vállalunk felelősséget. 

A megjelenő hirdetések tartalmáért, pontosságáért, megbízhatóságáért, és jogi megfelelősségéért a hirdetést feladó cég felel. Konkrét állásajánlatokkal kapcsolatos kérdésekben a hirdetést feladó cégek szolgálnak információval.

Share.

About Author

Leave A Reply