Átalakított Tesla világvége idejére

0

Az új Tesla Roadster ugyan még nem érkezett meg, de egy Los Angeles-i dizájner cég már kitalálta, hogyan is nézne ki apokalipszis idején. Speciel elég jól, de a magunk részéről inkább kihagynánk a világvégét (van elég baj amúgy is).

A BradBuilds fogta magát és a még hivatalosan be sem mutatott leendő Tesla Roadstert és összehozott belőle egy olyan járgányt, ami kétségtelenül megállná a helyét minden körülmények között.

A cég nem titkoltan az új koronavírus-járványból kiindulva állt elő a tervekkel. „A Tesla Roadster Safari koncepcióját a jelenlegi világjárványból merítettük. Apokaliptikus időket élünk és ehhez az autók terén is alkalmazkodni kell” – nyilatkozta a BradBuilds.

A Roadsterről egyébként annyit lehet tudni, hogy a specifikációk szerint 1,9 másodperc (!) alatt gyorsul majd álló helyzetből 100 km /órás sebességre, a vége pedig az egészen elképesztő 400 km / óra környékén lehet.

A renderelt képeken mindenesetre jól látszik a tetőre és a motorháztetőre szerelt napelem, meg a 12 kanna víz. Emellett persze van itt még minden, ami kell, mindenféle felületre jó gumik, elöl hátul rács az ütközőkön, amik nem csak hasznosak, de agresszívvá is teszik az autót.

Jön a Tesla-gyilkosnak szánt Porsche

(Képek: BradBuilds)

Share.

About Author

Leave A Reply