Árulja villáját a sztárrapper

0

Andre Young, ismertebb művésznevén Dr Dre 5,25 millió dollárt kér a Los Angeles-i Woodland Hillsben lévő házért, amit több mint húsz évvel ezelőtt 2,4 millióért vett meg.

Az 1500 négyzetméteres villa egy visszafogottan flancos, őrzött lakóparkban található. A három szinten összesen nyolc hálószoba és 13 fürdőszoba áll rendelkezésre.

Az emeleteket lifttel is meg lehet közelíteni. A fő lakosztályhoz két fürdő, valamint saját fodrász-smink asztal és öltöző tartozik.

Belépve az óriási előtérbe díszes lépcső és csillár fogad. Innen nyílik egy szintén tágas étkező, valamint a nappali, ahonnan a kertbe lehet kijutni. Az elegáns, barna fával borított dolgozószobát a márványkandalló teszi még méltóságteljesebbé.

A játékszobában biliárdasztal és egy hatalmas akvárium áll. A harmadik szint is a szórakozásé: itt alakították ki a kényelmes mozitermet és az edzőtermet.

A kertbe nyíló részen bár és pihenő sarok, kint pedig medence és tévé is gondoskodik a szórakozásról. Az ingatlanhoz tartozik egy vendégház is.

A rapper-producernek nem ez az egyetlen Los Angeles-i háza. 2014-ben Brentwoodban vett villát 40 millióért Tom Bradytől és feleségétől, Gisele Bündchentől.

Emellett van egy malibui tengerparti háza, amit 5 millióért szerzett meg húsz éve, míg néhány hónapja Pacific Palisadesben vett egy óceánra néző három hálós villát 2,25 millióért.

Íme Cristiano Ronaldo marbellai villája

(Fotó: kwcalabasas.com)

Share.

About Author

Leave A Reply