Árulj fánkot Németországban!

0

A téli vásárok jó munkalehetőséget jelentenek azoknak, akik nem hosszabb időre szeretnének külföldre költözni, viszont pár hónapra el tudnák képzelni a külföldi munkavállalást. Ilyen lehetőséget is találtunk mára – és persze még sok mást is. (Ha érdekel valamelyik lehetsőég, akkor katt a vastag linkre!)

Fánk eladó (Németország)

Neumünsterbe keresnek január végéig fánk árust. A feladat az árusításon kívül a sütés is, elvárás az erős kommunikációképes német nyelvtudás (középszint), a hasonló munkakörben szerzett tapasztalat előnyt jelent.

Amit nyújtanak, az német munkaszerződés (biztosítás, bejelentés), munkáltató által biztosított szállás (180 euró / hó). A fizetés bruttó 10 euró / óra + pótlékok.

Szakács (Franciaország)

Franciaországi sítelepülésen levő hotel tapasztalt szakácsot keres a december elején kezdődő téli szezonra. Elvárások: középfokú szakképesítés, pontos munkavégzés, kreativitás.

Asztalos (Hollandia)

Hollandiai munkatapasztalattal rendelkező szakembereket keresnek asztalos és faipari munkák precíz kivitelezéséhez. A munkavégzés lehet műhelyekben, magánházaknál vagy nagyobb építkezéseken.

Elvárás a releváns szakirányú végzettség, 3-5 év munkatapasztalat, külföldön szerzett gyakorlat előny, az angol vagy német nyelv legalább alapfokú/kommunikációs szintű ismerete, VCA vizsga, jogosítvány, saját gépjármű.

Amit kínálnak, az versenyképes heti fizetés, béren kívüli juttatások (szállás, biztosítás), hosszútávú munkalehetőség, a szállást és a biztosítást a cég intézi.

Szobalány (Németország)

Allgäuba keresnek németül beszélő szobalányokat wellness hotelbe. Amit nyújtanak, az havi nettó 1100 Euro fizetés (+ borravaló), utazási lehetőség, szállás, ellátás ingyenes, egész évre szóló munkaszerződés. Amit elvárnak, az minimum fél év tapasztalat, jó német nyelvtudás.

A feladat a vendégek igényeinek kiszolgálása, fürdőszobák kiemelt tisztántartása, higiéniai előírások és céges sztenderdek betartása és betartatása, szobák tisztán- és rendben tartása.

Cukrász (Ausztria)

Egy tiroli síparadicsomban lévő négycsillagos wellness-hotelbe keresnek cukrászt, a fizetés nettó 2000 euró/hó (képzettség és tapasztalat alapján alkuképes a bér), a munkahely családias, a szállás biztosítva, és ingyen lehet használni a wellness-részleget.

Buszvezető

A Contiki keres autóbuszvezetőket. A pozíció londoni (noha korlátozott számban vannak olaszországi helyek is), de a nyári szezonban egész Európában kell utasokat szállítani.

Elvárás a balesetmentes vezetői múlt, D kategóriás jogosítvány, megfelelő CPC minősítés, angol nyelvtudás. A munkainterjúkat december 14-én tartják Budapesten.

Más országba, esetleg másik állásra vágysz? Válogass a Határátkelőn!

Figyelem! 

Ne vágj bele előzetes informálódás nélkül az ismeretlenbe! Mielőtt elindulsz, gyűjts információt, kérdezz, tájékozódj! 

A Határátkelő oldal (hataratkelo.com) csak egy közvetítő felület, melyre a legnagyobb magyar állásportálok külföldi ajánlatai érkeznek. A közölt állások létezéséért, aktualitásáért, az azokban foglalt információk valóságnak megfelelőségéért nem vállalunk felelősséget. 

A megjelenő hirdetések tartalmáért, pontosságáért, megbízhatóságáért, és jogi megfelelősségéért a hirdetést feladó cég felel. Konkrét állásajánlatokkal kapcsolatos kérdésekben a hirdetést feladó cégek szolgálnak információval.

(Fotó: pixabay.com/Pezibear)

Share.

About Author

Leave A Reply