Aranyozott síléccel állt elő a Bentley

0

Idén ünnepli 100. születésnapját a Bentley, ennek keretében a Bomber Skivel együttműködve egészen speciális sílécek kerültek piacra. Különleges és rendkívül exkluzív, hiszen rendkívül keveset gyártanak belőlük.

A Bomber for Bentley fantázianéven (már ha ehhez kell fantázia…) futó, vagyis sikló sílécek egyes részein ugyanis 24 karátos arannyal futtatott gyémántformájú betoldások vannak.

Hogy minek? Csak. Pontosabban azért, mert a Bentley utasterében is vannak ilyen, a márkára jellemző, gyémánttoldalékok és akkor már legyen a sílécen is, nem igaz?

A sporteszközből kétfajta változat készül, a Centenary Edition 84 és a Black Diamond 84. Mindkettőt az olaszországi Biellában készítik szorgos mesteremberek, természetesen kézzel, fából egy 32 órás gyártási folyamatban.

A tervezés másfél évet vett igénybe New Yorkban és Olaszországban. A Centenary Editionből mindössze 100, a Black Diamond Editionből pedig 200 pár készül.

Nyilván nem az átlagos síelő a célközönség, hiszen előbbi 3750, utóbbi 2750 dollárba kerül (ez forintban 1,1 millió és 825 ezer forint). Mindenesetre olcsóbb, mint egy Bentley…

Hogyan tegyünk tönkre egy Bentley-t?

Share.

About Author

Leave A Reply