Arany WC Louis Vuitton táskákkal bevonva

0

Csekély százezer dollárt kóstál, de létezik a Louis Vuitton táskákkal bevont arany WC-csésze. Bár ez a luxus Louis Vuitton-koporsó után talán már nem is lep meg senkit.

Az érdekes ötlet Illma Gore képzőművészé, aki meg merte lépni, hogy szétvágott egy csomó LV táskát egy WC elkészítéséhez. Az abszurd WC-csésze a Tradesy online divatpiac számára készült, ahol az emberek prémium márkákat adhatnak-vehetnek.

Illma Gore az a művész egyébként, aki korábban megfestette Donald Trump kispéniszű aktját és mindenki gyönyörűségére ingyen letölthetővé tette a műalkotást az oldalán.

A művésznő tökéletes választás volt az extravagáns márkával való játékra. „Magam is nagyon imádtam az ötletet, hogy vágjak szét 2000 dolláros táskákat. A pusztítási vágy is olyan, mint az alkotási. És mikor a Tradesy megkeresett az ötlettel, szóval hahó, akarsz műalkotásokat csinálni? hát én csak nem tudtam nemet mondani erre” – mesélte.

A 25 éves szabadúszó művész 24 darab Louis Vuitton táskát szabdalt fel összesen, darabja 2000 dollárt ért, a „végtermék” viszont ennél sokkal többet, 100 000 dollárt.

A sajátos WC-csésze a Tradesy kiállítótermében tekinthető meg.

Share.

About Author

Leave A Reply