Ápolótól a kertészig, Ausztriától Angliáig

0

Ausztriától Németországon át Angliáig vezet ma az út, és közben az ápolói munkától a szerszámkészítőn át a kertészig felvillantunk pár lehetőséget, hátha megtetszik neked valamelyik. (Ha így történik, akkor katt a vastag linkre!)

Ápoló idősek otthonában (Németország)

A feladat idős emberek gondozása, ápolása idősotthonban. Elvárás az erős kommunikációképes német nyelvtudás (min. B1), szakirányú végzettség (nővér, ápoló), szakmai tapasztalat, fizikai terhelhetőség.

Amit nyújtanak, az hosszútávú munkalehetőség (szerződések hosszú távúak), német munkaszerződés (bejelentés, biztosítás). A szállást a munkáltató biztosítja. A fizetés havi nettó 1800 – 2000 euró.

Szerszámkészítő (Németország)

Berlin környékére keresnek szerszámkészítőt, akinek feladata fémipari öntőszerszámok gyártása, karbantartása, javítása, új eszközök ellenőrzése a hozzájuk tartozó előírások szerint, az öntőgépekhez szükséges szerszámok biztosítása, szerszámok kisebb javítása, beállítása.

Elvárás a szerszámkészítői szakmunkás bizonyítvány, a szakmai tapasztalat, öntőformák és vágószerszámok ismerete, jártasság a hagyományos marás-és esztergálástechnikában, kétműszakos munkarend vállalása. A német vagy angol nyelvismeret előny.

Cserébe ezért német munkaviszony jár, a kiutazást és az első hazautat, valamint az első havi szállást 100%-ban térítik, az egyhónapos, sikeres próbaidőt követően határozatlan munkaszerződést kötnek, állandó, magyar nyelvű képviseletet biztosítanak.

A fizetés évi bruttó 23.000-26.000 EUR (havi bruttó 1900-2200 EUR tapasztalattól függően) + műszakpótlék (műszakos munkarend vállalása esetén) + karácsonyi bónusz.

CNC élhajlító-, lézervágó (Ausztria)

Osztrák megbízó részére keresnek CNC lézervágó- és élhajlító munkatársakat. A feladat lemezmegmunkálás, CNC élhajlító és lézervágó gépek kezelése, beállítása (Trumpf, Amada).

Elvárás a releváns munkatapasztalat lézervágásban és élhajlításban, német nyelvismeret (A2 szint), többműszakos munkavégzésre való hajlandóság, „B” kategóriás jogosítvány, autó.

Amit kínálnak, az hosszútávú munkalehetőség, azonnali munkába állás. A fizetés kb. nettó 1550 €/Hónap + ingyen szállás+13. és 14. havi bér.

AWI- és lánghegesztő (Németország)

AWI- és lánghegesztőket keresnek németországi munkaterületre. Feltétel a megfelelő szakmai tudás és a német nyelv alapszintű ismerete (minimum A1).

Ajánlat: 1700-2400 euró közötti havi, nettó fizetés, napi ellátmány, havi hazautazási lehetőség, németországi munkabejelentés, szállasfoglalás (konyhával és internettel ellátott szállók), karácsonyi pénz, szabadságpénz, határozatlan idejű munkaszerződés, magyar nyelvű munkakoordinátor, üzemanyagpótlék.

Kertész (Anglia)

Tavaszi kezdéssel keresnek képzett kertészeket az angliai East Grinstead városában működő kertészeti vállalkozásba. A munkavégzés a betanulás után önálló, illetve párban történő, céges kisteherautóval a cég ügyfeleihez való kijárás és kertészeti munkák végzése.

A munka kemény fizikai jellegű, jó egészségi és fitt állapotot igényel, valamint alkohol és drogmentes állapotot. Feltétel a minimum B kategóriás jogosítvány, a legalább alapfokú angol nyelvtudás.

Amit biztosítanak, az segítség a megérkezést követő ügyintézésben, folyamatos munka (heti 40-50 óra), barátságos környezet és nyugodt légkör. A fizetés kb. havi 1500 euró.

Más országba, esetleg másik állásra vágysz? Válogass a Határátkelőn!

 

Figyelem! 

Ne vágj bele előzetes informálódás nélkül az ismeretlenbe! Mielőtt elindulsz, gyűjts információt, kérdezz, tájékozódj! 

A Határátkelő oldal (hataratkelo.com) csak egy közvetítő felület, melyre a legnagyobb magyar állásportálok külföldi ajánlatai érkeznek. A közölt állások létezéséért, aktualitásáért, az azokban foglalt információk valóságnak megfelelőségéért nem vállalunk felelősséget. 

A megjelenő hirdetések tartalmáért, pontosságáért, megbízhatóságáért, és jogi megfelelősségéért a hirdetést feladó cég felel. Konkrét állásajánlatokkal kapcsolatos kérdésekben a hirdetést feladó cégek szolgálnak információval.

(Fotó: pixabay.com/RonPorter)

Share.

About Author

Leave A Reply