Ápolótól a tehenészig

0

Az ápolói az egyik legnépszerűbb munka a magyar határátkelők körében, de emelünk a téten, és Németországban, valamint Angliában is kínálunk ilyen típusú lehetőséget. Persze ha valaki szívesebben vezetne külföldön gyorséttermet, esetleg foglalkozna állatokkal, remélhetőleg az is talál a kedvére valót.

Ápoló (Németország)

Idősek ellátására szakosodott ápolókat keresnek Németországba. A feladat idős emberek ellátása (idősotthonban vagy kórházi osztályon), fizikai, pszichológiai ápolás.

Elvárás az erős kommunikációképes német nyelvtudás, a szakirányú végzettség (nővér, ápoló), és az ideális jelölt mind végzettségét, mind munkatapasztalatát tekintve idősek ellátására szakosodott (pl. gerontopszichiátriai, palliatív ellátás, stb.).

Amit kínálnak az hosszútávú munkalehetőség, német munkaszerződés (bejelentés, biztosítás). A fizetés szakápolói pozícióban nettó 29.000 euró / év, segédápolói pozícióban nettó 22.000 euró / év. A szállást a munkáltató 350-400 euró / hó áron biztosítja.

További részleteket itt találsz.

Idősgondozó (Anglia)

Angliába is keresnek idősgondozókat, a feladat itt idős emberek bentlakásos ápolása. A fizetés két hónapra (nyolc hétre) 5300 angol font, fizetett szabadsággal együtt (ez ugye ha jól számolunk, 2650 font havonta). A szállás és a teljes ellátás ingyenes.

Rugalmas munkalehetőség: akár 8 hetes időtartam is vállalható, tetszőleges rendszerességgel. Természetesen hosszabb időszak is választható.

Elvárások a jó kommunikációs szintű angol nyelvtudás, a gondozás vagy ápolás területén szerzett gyakorlat (önkéntes gondozói munkával szerzett gyakorlatot is elfogad a cég).

Ha érdekel a lehetőség, ide kattints.

Gyümölcsszedő (Hollandia)

Hollandia több városába keresnek gyümölcsszedőket akár azonnali kezdéssel. Amit kínálnak, az heti 5 munkanap + túlóra lehetőség, szállás, hosszú távú, bejelentett, folyamatos munka.

Elvárás az alapfokú angol vagy német alapfokú, társalgási szintű nyelvtudás, a rugalmasság. Előny, de nem feltétel a B kategóriás jogosítvány.

Ha bevállalnád a munkát, akkor erre érdeklődj tovább.

Gyorsétterem vezető (Málta)

A feladat gyorsétterem üzemeltetése, pénzügyek intézése, személyzet kiválasztása és oktatása, beszállítókkal való kapcsolattartás, vendégek gondtalan kiszolgálásának biztosítása, valamint kapcsolattartás a gyorsétterem lánc központjával.

Elvárás a társalgási szintű angol nyelvtudás, 3-5 év munkatapasztalat gyorsétterem vezetőként. Előny a szakirányú végzettség.

Amit cserébe nyújtanak, az máltai munkaszerződés, rugalmas munkaidő, változó időbeosztás. A fizetés évi bruttó 15.450-22.000 euró tapasztalattól függően.

Ha érdekel a lehetőség, ide kattints.

Tehenész (Németország)

Németországba keresnek tehenészetben jártas munkavállalókat akár hosszútávra. A munkák magángazdaságokban vannak, általában az állatok gondozása, etetése, takarítása és gépi fejése a feladat.

Folyamatosan várnak jelentkezőket, mivel folyamatos a munkavállalók felvétele is. Természetesen a farmokon egyéb felmerülő feladatok is adódhatnak.

Elvárás német alapfokú nyelvtudás szóban, amit tesztelnek, valamint kitartás, szorgalom. Előny, de nem feltétel a mezőgazdasági végzettség, tehenészetben szerzett tapasztalat (akár saját tartással), illetve mezőgazdasági gépek kezelése.

Amit kínálnak, az bejelentett munkaviszony, biztosítás, biztosított szállás, utazási hozzájárulás, és szervezés. A bérezés tapasztalattól és óraszámoktól függően változik.

További részleteket itt találsz. 

Figyelem!

Ne vágj bele előzetes informálódás nélkül az ismeretlenbe! Mielőtt elindulsz, gyűjts információt, kérdezz, tájékozódj! 

A Határátkelő oldal (hataratkelo.com) csak egy közvetítő felület, melyre a legnagyobb magyar állásportálok külföldi ajánlatai érkeznek. A közölt állások létezéséért, aktualitásáért, az azokban foglalt információk valóságnak megfelelőségéért nem vállalunk felelősséget. 

A megjelenő hirdetések tartalmáért, pontosságáért, megbízhatóságáért, és jogi megfelelősségéért a hirdetést feladó cég felel. Konkrét állásajánlatokkal kapcsolatos kérdésekben a hirdetést feladó cégek szolgálnak információval.

Share.

About Author

Leave A Reply