Ápoló leszel, vagy villanyszerelő

0

Vadakat terelő juhász most nem, de ezen kívül elég sokféle külföldi munkaajánlat akadt mára is, szóval van miből válogatni. Hátha pont most találod meg azt a bizonyos állást! (Szokás szerint most is az állás vastagon kiemelt nevére kell kattintani, ha további infót szeretnél.)

Szakképzett ápoló (Németország)

Különösen intenzíves-, aneszteziológus- és műtős nővéreket, ápolókat keres egy munkaközvetítő cég, melynek ügyfelei kórházak és kórházüzemeltetők Németország egész területéről.

Elvárás az ápolói bizonyítvány, a legjobb, ha intenzíves-, aneszteziológus, műtős, vagy hasonló sikeresen elvégzett kiegészítő képzéssel, nagyfokú tanulási és beilleszkedési hajlandóság.

Kotrógép, markológép vezető (Németország)

A feladat kotrási és rakodási munkálatok elvégzése, föld-munkagépek kezelése, mezőgazdasági és építőipari gépek kezelése, bontási munkálatok elvégzése. Fizetés nettó 1500-2000 euró/hó (adóbesorolástól függően). A szállás biztosított, de a munkavállaló fizeti (280-450 euró/hó).

Fröccsöntő operátor (Németország)

Azonnali belépéssel keresnek hosszútávú baden-württembergi munkára fröccsöntő operátorokat, műhelyszinten kommunikációképes német nyelvtudással, 2 műszakos munkarendben. A versenyképes fizetés mellett utazási hozzájárulást és komfortos szállást biztosítanak a munkahely közelében Műanyagipari tapasztalat előny, de nem feltétel.

Karbantartó (Németország)

Egy neves bajor (Feuchtwangenben lévő) buszvállalat részére keresnek két fő gondnokot. Feladat a buszok és a cég területének egyszerű karbantartási munkáinak és takarításának elvégzése.

Keretfeltételek: 3 hónapos próbaidő, határozott idejű szerződés (1 év), megfelelő munkavégzés esetén automatikus hosszabbítás. Az órabér: bruttó 8,84 €, ami szokásos havi 173 órás munkaidőnél bruttó 1500 €/hó.

Villanyszerelő (Ausztria)

Ausztriába keresnek villanyszerelési munkákra embereket. A szállást a cég fizeti a béren felül. A bejelentés osztrák céghez történik, 13 és 14 havi fizetés is van. Saját autó előny. Többéves tapasztalat előny, de nem feltétel. Használható német nyelvtudás szükséges.

Egyik állás sem jött be? Nem baj, ide kattintva találsz még több, mint 900-at!

Figyelem!

Ne vágj bele előzetes informálódás nélkül az ismeretlenbe! Mielőtt elindulsz, gyűjts információt, kérdezz, tájékozódj! 

A Határátkelő oldal (hataratkelo.com) csak egy közvetítő felület, melyre a legnagyobb magyar állásportálok külföldi ajánlatai érkeznek. A közölt állások létezéséért, aktualitásáért, az azokban foglalt információk valóságnak megfelelőségéért nem vállalunk felelősséget. 

A megjelenő hirdetések tartalmáért, pontosságáért, megbízhatóságáért, és jogi megfelelősségéért a hirdetést feladó cég felel. Konkrét állásajánlatokkal kapcsolatos kérdésekben a hirdetést feladó cégek szolgálnak információval.

(Fotó: pixabay.com/jarmoluk)

Share.

About Author

Leave A Reply