Angol nyelvterület, de nem Nagy-Britannia, mi az?

0

Rendben, elismerjük, azért ezzel nem szűkítettük le annyira a lehetőségeket, de ha azt is eláruljuk, hogy Európán belül maradunk, akkor mindjárt kisebb a választék. Nem úgy, mint írországi munkákból… (azért elnézünk Izlandra és Ausztriába is a biztonság kedvéért).

Szakács

Írországi pubba keresnek szakácsokat azonnali kezdéssel. A fizetés havi nettó 1420 – 1600 euró. Elvárás a gyakorlat és a középszintű angol nyelvtudás, a rugalmasság és a precizitás.

Amit kínálnak, az szállás, ellátás, fizetés tapasztalattól függően, 45 – 50 órás munkahét, hosszútávú, bejelentett, folyamatos munka.

Deli Assistant

Még mindig Írországba keresnek Deli Assistant munkára embert, akinek feladata a kiváló minőségű meleg és hideg ételek elkészítése. A HACCP-papír előny, de nem elvárás, csakúgy, mint a korábbi hasonló tapasztalat.

Szobatakarító

Majd szólunk, amikor már nem Írországban leszünk, de most még ott vagyunk, oda keresnek ugyanis szobatakarítókat azonnali kezdéssel. A fizetés havi nettó 1300 euró. Elvárás a gyakorlat és a középszintű angol nyelvtudás.

Amit kínálnak, az 55 euró / hét áron szállás, hosszútávú, bejelentett, folyamatos munka.

Autóbusz-szerelő (Izland)

És akkor elhagytuk Írországot, hogy Izlandra menjünk, ahová autóbusz-szerelőket keresnek. Elvárás az erős kommunikációs szintű angol nyelvtudás (középszint), minimum 3 év munkatapasztalat buszszerelőként + képzettség szerelőként, D-kategóriás jogosítvány, a Scania, Benz, Man gépjárművek javításában való jártasság.

Amit nyújtanak, az izlandi munkaszerződés, nettó 1930 – 2400 eurónyi izlandi koronás fizetés (ebből már levonva a szállás díja, ami egyébként 75.000 ISK / hó kétágyas szobákban).

Ápolás, idősgondozás (Ausztria)

Burgenlandba, Bécs környékére keresnek olyan munkavállalókat, akik minimum alap német nyelvtudással és tapasztalattal rendelkeznek az ápolásban, idősgondozásban. Váltások 2-3-4 hetente. Jövedelem: 50- 100 euró / nap.

Más országba, esetleg másik állásra vágysz? Válogass a Határátkelőn!

Figyelem! 

Ne vágj bele előzetes informálódás nélkül az ismeretlenbe! Mielőtt elindulsz, gyűjts információt, kérdezz, tájékozódj! 

A Határátkelő oldal (hataratkelo.com) csak egy közvetítő felület, melyre a legnagyobb magyar állásportálok külföldi ajánlatai érkeznek. A közölt állások létezéséért, aktualitásáért, az azokban foglalt információk valóságnak megfelelőségéért nem vállalunk felelősséget. 

A megjelenő hirdetések tartalmáért, pontosságáért, megbízhatóságáért, és jogi megfelelősségéért a hirdetést feladó cég felel. Konkrét állásajánlatokkal kapcsolatos kérdésekben a hirdetést feladó cégek szolgálnak információval.

(Fotó: pixabay.com/tpsdave)

Share.

About Author

Leave A Reply