Ami közös Cipruson és Svájcban

0

Ebben az esetben az a pincéri munka, ugyanis mindkét országba keresnek felszolgálókat. Persze azért akadnak jelentős különbségek, és még csak nem is a tengerpart a legnagyobb közülük. Emellett ajánlunk munkákat Németországban is.

Pincér (Ciprus)

Azonnali kezdéssel keresnek pincéreket négy- és ötcsillagos ciprusi szállodákba (Agia Napa, Paphos, Limassol, Larnaca, Paralimni). A fizetés havi 650 eurótól indul, ami azért nem olyan sok, de ha hozzávesszük, hogy a szállás, napi háromszori étkezés és a szállás és a hotel közötti közlekedés is ingyen van, akkor már egy fokkal jobb – különösen, ha mondjuk diák keres nyári munkát. Elvárás a B1 szintű angol nyelvtudás (a görög nyelv ismerete előny).

CNC programozó (Németország)

Gießenbe keresnek CNC programozót, akinek feladata marógépek programozása, kezelése és beállítása műszaki rajz és dokumentáció alapján.

Elvárás a szakirányú végzettség, többéves szakmai tapasztalat, pontos, precíz munkavégzés, német tárgyalóképes szóbeli nyelvtudás, jogosítvány és saját autó.

Amit ajánlanak, az hosszútávú német munkalehetőség, németországi bejelentés, ingyenes szállás egyágyas szobákban, szabadságpénz, munkaruha és védőfelszerelés. A fizetés havi 2.500 EUR nettó.

Chef de Partie (Németország)

Németországban lévő négycsillagos szállodákba keresnek Chef de Partie pozícióba szakembereket havi nettó 1200 euró fizetésért májusi kezdéssel. Elvárás a szakmai tapasztalat, az alapfokú német nyelvtudás, a rugalmasság.

Amit kínálnak, az szállás, étkezés, heti 5 nap munkavégzés, gyors közvetítés, túlóra lehetősége.

Csoportvezető élelmiszeripari üzemben (Németország)

A feladat munkafolyamatok ellenőrzése, munkaidő beosztása, készítése, felügyelete, dolgozók koordinálása, vezetőkkel való kapcsolattartás. Elvárás a számítógépes ismeret, a német / angol / olasz nyelvismeret, a megbízhatóság, a precizitás.

Amit kínálnak, az fix munka, német TB, valamint segítség a kiutazásban és szálláskeresésében. A kezdő bér nettó havi 1700 euró.

Felszolgáló (Svájc)

Svájci 4-5 csillagos szállodákba, éttermekbe keresnek felszolgálókat nyári szezonra, hosszútávra, akár azonnali munkakezdéssel. A fizetés havi nettó 1900 – 2100 svájci frank. A jelentkezés feltétele a jó német nyelvtudás és a jó szakmai tapasztalat.

Amit kínálnak, az svájci munkaszerződés, heti 43,5 munkaóra / 5 munkanap, 13. havi fizetés, szállás és étkezés. Elvárás a jó német nyelvtudás, rugalmasság, precizitás (a külföldi munkatapasztalat előny).

Más országba, esetleg másik állásra vágysz? Válogass a Határátkelőn!

 

Figyelem! 

Ne vágj bele előzetes informálódás nélkül az ismeretlenbe! Mielőtt elindulsz, gyűjts információt, kérdezz, tájékozódj! 

A Határátkelő oldal (hataratkelo.com) csak egy közvetítő felület, melyre a legnagyobb magyar állásportálok külföldi ajánlatai érkeznek. A közölt állások létezéséért, aktualitásáért, az azokban foglalt információk valóságnak megfelelőségéért nem vállalunk felelősséget. 

A megjelenő hirdetések tartalmáért, pontosságáért, megbízhatóságáért, és jogi megfelelősségéért a hirdetést feladó cég felel. Konkrét állásajánlatokkal kapcsolatos kérdésekben a hirdetést feladó cégek szolgálnak információval.

(Fotó: pixabay.com/DanaTentis)

Share.

About Author

Leave A Reply